Piet Klerkx Wonen
Prof. v.d. Waalsweg 2
5144 NR Waalwijk

Tel: 0416-347111 (receptie)
Fax: 0416-341238

Piet Klerkx Slapen
Prof. Asserweg 3
5144 NC Waalwijk

Tel: 0416-347111 (receptie)
Fax: 0416-341238

Piet Klerkx Sanitair
0416-336300

Piet Klerkx Keukens
0416-336300

 Piet Klerkx Waalwijk staat voor een enorme metamorfose. Onze hele slaapafdeling verhuist vanaf 22 juli 2014 naar het woonwarenhuis aan de Professor v.d Waalsweg 2 in Waalwijk. Voordat we zover zijn, starten we vanaf vandaag met een grootschalige uitverkoop. Boxsprings, linnenkasten, matrassen, dekbedden en dekbedovertrekken gaan weg tegen bodemprijzen. De kortingen lopen op tot wel 70%! Dus kom snel langs bij Piet Klerkx Slapen aan de Prof. Asserweg 3. We zijn elke dag geopend, ook op zondag. Vrijdag is koopavond

Inspiratie nodig op het gebied van wooninrichting? Bezoek dan de indrukwekkende woonwinkel van Piet Klerkx in Waalwijk en laat je verrassen door de enorme collectie meubels, slaapkamers, keukens en badkamers. Op maar liefst 40.000m2 vind je hier een uitgebreide collectie in alle stijlen, veel bekende design- & topmerken en de allerlaatste trends. Voor de allerleukste woonaccessoires kun je terecht in ons woonwarenhuis met een uitgebreide collectie op het gebied van woondecoratie, koken & tafelen, bed & badtextiel en verlichting van onder andere HK Living en PTMD. Nieuw bij Piet Klerkx in Waalwijk is de afdeling raamdecoratie en stoffering.

Naast het enorme collectie aanbod, staat Piet Klerkx garant voor een uitstekende service, vind je bij ons een sfeervol restaurant en kidslounge, gratis parkeergelegenheid en bieden wij je gratis kleur & interieuradvies. Naast onze uitgebreide huiscollectie vind je bij Piet Klerkx in Waalwijk onderstaande topmerken:


 

Naast onze uitgebreide huiscollectie, vindt u bij Piet Klerkx Waalwijk onderstaande merken

Art & So HK Living Musterring Tempur
Auping Jori My Box Velda
Beddinghouse Kardol Verstraete Natuzzi Vilander
Bert Plantagie Label Norma Xooon
Cartell Leolux Pilat & Pilat 4you
Cobra Zuiver Pip
Design on Stock Linteloo PTMD  
Bloomingville Mexx Quadra  
Harvink Montel Riviera Maison  
Henders & Hazel Moooi Stressless  

 


 


Grotere kaart weergeven