tv meubel Dover

Huiscollectie

tv meubel Dover

Huiscollectie
tv meubel Dover
tv meubel Dover
Levertijd: 16 weken, exclusief bezorgkosten.
1986,-

Specificaties

Afwerking Afhankelijk van gekozen kleur.
Afwijkingen: Op basis van offerte.
Ingangsdatum 31-01-2019
Materiaal Eiken.
Omschrijving Categorie C Eiken massief
Omschrijving kleur 151 Smoked grey Oil
Omschrijving beslag type 137
Omschrijving Tv-dressoir
Omschrijving (DT4a) 3 laden 2 vak
Omschrijving ca 240x30x42 cm bhd

Ervaar dit product zelf in

Tempur reageert op je lichaam

De materialen waar Tempur mee werkt zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden de juiste ondersteuning. Visco-elastisch schuim is bijvoorbeeld van hoge dichtheid en past zich daardoor perfect aan naar de vorm van je lichaam. Door de laatste technologieën toe te passen loopt Tempur voorop met de ontwikkelingen op het gebied van slapen. Bovendien gaan de producten van het merk jarenlang mee, zodat je iedere nacht weer zeer comfortabel slaapt.

Tempur accessoires

Niet alleen biedt Tempur diverse matrassen en bedden, maar het merk heeft ook diverse slaapaccessoires in de collectie. Denk hierbij aan een Tempur kussen, een Tempur kussensloop en een Tempur dekbed. Wil je een comfortabel Tempur kussen kopen? Bekijk dan welke kussen bij jouw wensen aansluit. De Tempur Ombracio geeft extra ondersteuning vanwege de drukontlasting die het kussen biedt. Een Tempur hoofdkussen heeft bovendien een goede ventilatie en maximaal comfort. Het Tempur Cloud kussen heeft extra zachte microkussentjes waardoor het net lijkt alsof je op een wolk slaapt. De Tempur Sonata is een innovatief kussen die goede ondersteuning biedt aan het hoofd. Wil je ook op reis aangenaam comfort ervaren? Dan biedt het Tempur reiskussen uitkomst.

Slaap zacht met Tempur

Slapen met producten van Tempur betekent genieten van een comfortabele nachtrust. De Tempur bedden en Tempur boxsprings zijn gemaakt van de beste materialen en zijn zelfs elektrisch verstelbaar te verkrijgen. Met het Tempur relax bed kun je zelfs je eigen bed volledig naar eigen wens samenstellen. Kies daarbij voor een Tempur matras en ga een aangename nachtrust tegemoet. Er zijn verschillende soorten Tempur matrassen verkrijgbaar. De Tempur Sensation is een ideaal matras wanneer je veel draait in je slaap. Dit komt door het fijne Tempur traagschuim. Het Tempur Cloud matras is een goede keuze wanneer je wilt genieten van de perfecte ondersteuning. Maak je comfortabele nachtrust compleet met een Tempur topper voor een heerlijk zacht liggevoel.

Op zoek naar meer Tempur inspiratie bij Piet Klerkx?

Wil jij een Tampur matras kopen of een ander comfortabel product van Tempur kopen? Kom dan langs in een van onze showrooms. De Tempur winkels vind je op deze pagina. Ben je benieuwd wat een Tempur matras kost? Bekijk de grote collectie dan in onze webshop. Bovendien vind je de diverse Tempur artikelen ook in onze Tempur outlet. Je vindt hier onder andere een van de heerlijke Tempur matrassen. Laat je adviseren door een van onze adviseurs. Zij helpen je graag met het kiezen van producten die volledig bij jouw wensen passen. Wil je er zeker van zijn dat een adviseur rustig al jouw vragen kan beantwoorden, maak dan een vrijblijvende afspraak. Ben je nog op zoek naar tips over het inrichten van jouw slaapkamer? Lees dan deze blog en laat je inspireren!