eetkamertafel Maatwerk

Huiscollectie

eetkamertafel Maatwerk

Huiscollectie
eetkamertafel Maatwerk
eetkamertafel Maatwerk
Levertijd: 15 weken, exclusief bezorgkosten.
2812,-

Specificaties

Advies / let op Voor een correcte bestelling doorloop altijd alle stappen van de bestelling.
Afwerking Afhankelijk van kleur.
Afwijkingen: Poothoogte kan lager, dit dan duidelijk vermelden op de order. Breedte groter dan 105 cm is mogelijk op basis van offerte.
Bladdikte: Ca 5cm.
Hoogte vloer tot onderkant tafel: Afhankelijk van gekozen regel.
Ingangsdatum 01-02-2019
Kleuren Zie informatieblad.
Materiaal Genoest eiken.
Ruimte tussen poten: Afhankelijk van gekozen poten en plaatsing poten.
Omschrijving Eiken Cat C blad 5 cm schuin
Omschrijving Kleur 151 smoked grey oil
Omschrijving Afmeting ca 240x78x105 cm bhd
Omschrijving 7022 lengte 221 t/m
Omschrijving 240 cm

Ervaar dit product zelf in

De voordelen van een hoekbank

De hoekbank biedt meerdere voordelen. Het ruime zitoppervlak maakt dat deze bank bij uitstek geschikt is voor grotere huishoudens. Het hele gezin past gezellig op deze bank, maar ook samen met uw partner geniet u hier van een heerlijke avondje televisie kijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Hierdoor is de hoekbank een zeer sfeervol meubelstuk in iedere huiskamer.

Welke hoekbank kiest u?

De hoekbank zorgt bij uitstek voor een knusse, huiselijke sfeer in uw woonkamer. Door de ruime keuze bij Piet Klerkx is er voor iedere woonruimte een geschikte hoekbank te vinden. De banken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook voor de minder grote ruimtes bieden wij kleine hoekbanken. Grote hoekbanken zijn natuurlijk ook in verschillende modellen te vinden bij Piet Klerkx. Wat betreft zitcomfort, stijl en materiaal is de keuze reuze. Van een hoekbank uitgevoerd in leer tot comfortabele, gestoffeerde loungebanken.

Bekijk de ruime keuze bij Piet Klerkx

Wilt u een hoekbank kopen? Dan bent u bij Piet Klerkx aan het juiste adres. Bestel het model naar uw keuze online in onze webshop of breng een bezoek aan een van de showrooms. Hier bekijkt u de diverse hoekbanken met eigen ogen en test direct het zitcomfort. Voor de beste keuze schakelt u de hulp van een van onze experts in. Zij helpen u graag met het kiezen van een passend model door middel van een persoonlijk advies.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND