Hoekbank Fernardo

Huiscollectie

Hoekbank Fernardo

Huiscollectie
Hoekbank Fernardo
Hoekbank Fernardo
Levertijd: 9 weken, exclusief bezorgkosten.
5499,-

Specificaties

Advies / let op De 1 zits en 1,5 zits worden standaard geleverd met 1 lendekussen en de 2, 2,5, 3, 4 zits en hoekelement worden standaard geleverd met 2 lendenkussens. De bank wordt standaard met krokodillenbekken aan elkaar gekoppeld. Eventueel zijn er ook haken mogelij
Bekleding: Leverbaar in diverse stoffen en kleuren.
Ingangsdatum 18-01-2019
Kleur poten Leverbaar in diverse kleuren.
Materiaal poten Beuken.
Omschrijving Stofgroep 20/22
Omschrijving Stof Cube, kleur 803
Omschrijving Poten beuken, kleur Koloniaal
Omschrijving Hoekbank
Omschrijving ca 411x94x320 cm bhd
Vulling rug Skyron.
Zitdiepte: Ca 56cm.
Zithoogte: Ca 50cm.

Ervaar dit product zelf in

HENDERS & HAZEL: WONEN MET KARAKTER

De meubelcollectie laat zich het best omschrijven als karaktervol, eigentijds en functioneel. Ze hebben een heel eigen karakter dankzij hun stoere uitstraling. Moderne en ergonomische stoelen laten zich mooi combineren met de kasten en moderne tafels. De banken zijn vaak voorzien van flexibele elementen die afzonderlijk verstelbaar zijn, die u kunt aanpassen aan uw zithouding. De collectie bestaat uit banken, kasten, stoelen, tafels, verlichting, vloerkleden en woonaccessoires.

ROBUUSTE MATERIALEN

Henders & Hazel benadrukken de natuurlijke puurheid van de gebruikte materialen van de houten meubels door ook de noesten en kleinere planken te gebruiken. Het hout is naturel en onbehandeld, hierdoor is er minder restafval en wordt de natuur niet onnodig belast. Het stoere hout wordt gecombineerd met warme stoffen en verschillende soorten leder.

LEVEN & GENIETEN IN EEN SFEERVOLLE WOONOMGEVING

Henders & Hazel wilt u helpen te leven in een interieur dat bij u past. Uw woonomgeving als reflectie van u ziel en de plaats waar u thuiskomt. De inspiratie voor de woonseries hebben ze opgedaan over de gehele wereld. De fleurige kleuren van Cuba, de spiritualiteit van India, de gratie van het oude Rome, moderne architectuur; allemaal vinden ze hun weerklank in de woonseries. De ontwerpen hebben hun eigen handschrift, stralen karakter uit en zijn niet aan tijd of stijl gebonden.

WOONACCESSOIRES VAN HENDERS & HAZEL

U maakt uw interieur helemaal af door te kiezen uit het uitgebreide aanbod woonaccessoires van Henders & Hazel. Deze uitgebreide collectie bestaat uit vloerkleden, verlichting, beelden en wanddecoraties. Ook hier is goed te zien dat de vele reizen een inspiratiebron vormen voor de sfeervolle en eigenzinnige accessoires.

Henders & Hazel vindt u in de filialen in Waalwijk en Amersfoort en natuurlijk in onze webshop.