Hoekbank Fernardo

Huiscollectie

Hoekbank Fernardo

Huiscollectie
Hoekbank Fernardo
Hoekbank Fernardo
Levertijd: 9 weken, exclusief bezorgkosten.
5499,-

Specificaties

Advies / let op De 1 zits en 1,5 zits worden standaard geleverd met 1 lendekussen en de 2, 2,5, 3, 4 zits en hoekelement worden standaard geleverd met 2 lendenkussens. De bank wordt standaard met krokodillenbekken aan elkaar gekoppeld. Eventueel zijn er ook haken mogelij
Bekleding: Leverbaar in diverse stoffen en kleuren.
Ingangsdatum 18-01-2019
Kleur poten Leverbaar in diverse kleuren.
Materiaal poten Beuken.
Omschrijving Stofgroep 20/22
Omschrijving Stof Cube, kleur 803
Omschrijving Poten beuken, kleur Koloniaal
Omschrijving Hoekbank
Omschrijving ca 411x94x320 cm bhd
Vulling rug Skyron.
Zitdiepte: Ca 56cm.
Zithoogte: Ca 50cm.

Ervaar dit product zelf in

De 3-zitsbanken van Piet Klerkx

Een 3-zitsbank is ruim en veelzijdig. De bank is geschikt voor grotere huishoudens, zeker in combinatie met een extra bank of fauteuil. Bovendien kunt u de indeling van uw woonkamer gemakkelijk veranderen wanneer u voor losse banken kiest. Of ga juist voor een 3-zits hoekbank wanneer u van een sfeervolle en huiselijke uitstraling houdt. Ongeacht of u voor een recht of hoekmodel kiest, een bank in een 3-zits uitvoering leent zich altijd uitstekend om languit op te liggen. De bank is zelfs als bed te gebruiken, indien u kiest voor een multifunctionele 3-zits slaapbank. Dat is ideaal wanneer u logés wilt verwelkomen in uw woning.

Een 3-zitsbank voor uw woonstijl

Klassiek, modern, industrieel of landelijk: welke woonstijl u ook heeft, Piet Klerkx heeft een bank die hier perfect op aansluit. De keuze is reuze als het aankomt op 3-zitsbanken. De klassieke modellen ogen speelser, hebben ronde vormen, zijn uitgevoerd in warme tinten en vaak gemaakt van stof. Gaat u liever voor een strakke, hoekige 3-zitsbank in leer? Ook dan heeft volop keuze in het gevarieerde assortiment. Heeft u een mooie bank op het oog, maar zou u deze liever in een andere kleur of materiaal willen? De banken bij Piet Klerkx zijn leverbaar in diverse kleuren, stoffen, ledersoorten. De perfecte bank zit er daarom zeker voor u tussen.

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar een passende 3-zitsbank voor uw woning of wilt u graag advies? Bezoek dan een van onze showrooms of maak een afspraak met onze adviseurs voor persoonlijk woonadvies. Samen gaan we op zoek naar de juiste bank die aan al uw wensen voldoet.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?