poef banken Stella Montelux SR

Montel

poef banken Stella Montelux SR

Montel
Op deze poef kun je gemakkelijk je voeten neerleggen wanneer je op de bank zit, zodat je heerlijk ontspannen zit. Natuurlijk kun je de poef ook gebruiken als losse zitplek of als verlenging van de bank. De poef is uitgevoerd in stof en heeft metalen poten, waardoor hij in vrijwel elk interieur goed past. Deze poef past qua stijl mooi bij hoekbank Stella, maar kan door de neutrale kleur ook goed met andere banken gecombineerd worden.
poef banken Stella Montelux SR
poef banken Stella Montelux SR
Levertijd: 10 weken, exclusief bezorgkosten.
350,-

Specificaties

Ingangsdatum 01-01-2017
Omschrijving Stof Montara 100, 12 taupe
Omschrijving poot F87 alu geborsteld
Omschrijving stevig zitcomfort
Omschrijving Hocker 60
Omschrijving G60

Ervaar dit product zelf in

Een praktische opbergruimte

Het dressoir dient als praktische opbergruimte in de woning. Zo wordt het dressoir vaak gebruikt als vervanging van het tv-meubel. Je plaatst hier niet alleen je televisie op, maar bergt ook al het toebehoren netjes weg in de kastjes van het dressoir. Je kunt de spullen in het dressoir netjes uit het zicht opbergen, maar ook kiezen voor een dressoir met glazen deuren en hier bijpassende accessoires opstellen.

Al sinds de Middeleeuwen populair

Een dressoir dient niet alleen als praktische toevoeging aan de ruimte, maar heeft vaak ook een decoratieve functie. Het dressoir kent haar bestaansrecht al sinds de Middeleeuwen, waar het gezien werd als pronkstuk in de woonkamer. Het dressoir kon nooit mooi genoeg zijn. In vele woningen wordt het dressoir nog steeds gezien als eyecatcher waar mooie accessoires, fotolijsten en kaarsen op uitgestald staan.

Het assortiment dressoirs

In het brede assortiment van Piet Klerkx vind je dressoirs in diverse afmetingen, materialen en kleuren. Ieder dressoir heeft een unieke uitstraling, waardoor er altijd een dressoir te vinden is dat aansluit bij de rest van het interieur. In het assortiment zien we veel verschillende materialen terug. Van hout tot metaal, met glazen deuren, lades of open delen, vrijwel iedere combinatie die je kunt bedenken is mogelijk. Door de verschillende materialen en afmetingen is er voor iedere interieurstijl een geschikt dressoir aanwezig. Van modern tot klassiek en van trendy tot landelijk, alle stijlen komen terug in het brede assortiment dressoirs van Piet Klerkx.

Bekijk de dressoirs bij Piet Klerkx

Is een dressoir iets voor jou of wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de producten in de webshop of kom langs in een van onze woonwinkels. Hier staan onze deskundige woonadviseurs voor u klaar en helpen je met het vinden van de juiste meubelen.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?