hoekbank Yorian

Huiscollectie

hoekbank Yorian

Huiscollectie
Bank Yorian is gemaakt van beukenhout en gestoffeerd in een luxe stof. Deze bank is door zijn strakke belijning het centrale middelpunt in je relaxhoek. Je kunt hem zo groot of klein samenstellen als je wilt. Standaard heeft de bank een verstelbare zitdiepte. De polyether- en schuimstof vlokken bieden je een goede rug- en zitondersteuning. En dankzij de slanke poten, oogt deze bank niet massief.

Optioneel zijn de verstelbare arm- en rugleuningen, waarmee je op elk gewenst moment de ondersteuning kiest die je nodig hebt. In de winkel kun je kiezen uit diverse stoffen en kleuren. Ook kun je kiezen voor metalen of houten poten.
hoekbank Yorian
hoekbank Yorian
Levertijd: 10 weken, exclusief bezorgkosten.
3099,-

Specificaties

Bekleding: Leverbaar in diverse kleuren stof en leder.
Ingangsdatum 29-03-2017
Is main product 1
Kleur poten Leverbaar in diverse kleuren.
Materiaal poten Metaal of hout.
Omschrijving Stofgroep SS
Omschrijving Stof S17, kleur 95
Omschrijving Poot F2R
Omschrijving 2 zits medium AL +
Omschrijving Longchair AR+ 3
Omschrijving hoofdverst+2armverst
Vulling rug Mix van polyether- en schuimstof vlokken, verdeeld in kamers.
Zithoogte: Bij poten 10 cm hoog: ca 42cm. Poten van 12 cm hoog: ca 44cm.

Ervaar dit product zelf in

De diverse materialen

Voor de opbergkasten van Piet Klerkx worden diverse materialen gebruikt. De meeste kasten zijn gemaakt van hout. Dit brengt veel warmte en sfeer in huis. Voor de liefhebber van de moderne interieurstijl is er ook een ruime keuze uit hoogglans bergkasten. De metalen bergkasten creëren een stoere look in de ruimte en passen perfect bij de industriële interieurstijl.

Bekijk de bergkasten bij Piet Klerkx

Is een bergkast iets voor jou of wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de producten in de webshop of kom langs in een van onze woonwinkels. Hier staan onze deskundige woonadviseurs voor je klaar en helpen je met het vinden van de juiste meubelen.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?