2 zitsbank Rozas

2 zitsbank Rozas

Bank Rozas is uitgevoerd in leer en mooi afgewerkt met een RVS frame dat doorloopt in de poten. Hierdoor ontstaat een stijlvolle en moderne look. Deze designvolle bank bestaat uit een combinatie van massief beuken en houtvezelplaat. De bank heeft een ultiem zitcomfort door de verstelbare hoofdsteunen, de vullingen van polyetherschuim en een zitdiepte van 53 centimeter. De zithoogte bedraagt 44 centimeter en de kussens van de bank zijn niet keerbaar. De stevige armleuningen bieden een goede ondersteuning. Strak, slank en simpel. Een bank met een eigentijds design.

In de winkel zijn diverse lederkleuren leverbaar.
2 zitsbank Rozas
2 zitsbank Rozas
Levertijd: 12 weken, exclusief bezorgkosten.
1999,-

Specificaties

Advies / let op De rug met hoofdsteun omhoog heeft een hoogte van ca 97cm.
Bekleding: Leverbaar in diverse stoffen en leders.
Ingangsdatum 31-10-2018
Kleur poten Leverbaar in kleur RVS of Zwart.
Kussens keerbaar: Niet mogelijk.
Materiaal poten Metaal.
Omschrijving Leder L3
Omschrijving Leder Semira, kleur 8300
Omschrijving Poten metaal, kleur RVS
Omschrijving 2 zits
Omschrijving Ca 183x80x99 cm bhd
Vulling rug Polyetherschuim SG25 afgedekt met 200 grs.thermostar.
Zitdiepte: Ca 53cm.
Zithoogte: Ca 44cm.

Ervaar dit product zelf in

Tv-meubelen in diverse stijlen

Het gemeenschappelijke kenmerk van tv-meubelen is dat de tv op de juiste hoogte staat zodat u vanaf de zithoek goed zicht hebt en dat alle kabels weggewerkt worden. Dat is dan ook het enige dat de tv-meubelen bij Piet Klerkx delen, want de modellen lopen uiteen van landelijk en robuust tot modern en design. Zo vindt u bijvoorbeeld massieve, eikenhouten meubels of houten meubels waarin de nerven en knoesten duidelijk zichtbaar zijn. Als u van modern houdt, dan zijn er diverse wandmeubels op pootjes of zwevend met een strakke vormgeving. Voor liefhebbers van kleur zijn er tv-meubelen in MDF met een kleur mogelijk zoals grijs, blauw of beige.

Diverse modellen tv-meubelen

Naast verschillende stijlen vindt u ook diverse modellen tv-kasten. Meestal zijn tv-meubelen lage kasten zodat de tv op ooghoogte staat vanuit uw zithoek. Denk hierbij aan compleet gesloten kasten voor een nette en overzichtelijke look. Of een combinatie van gesloten en open zodat u de kast ook als toonkast kunt gebruiken voor uw favoriete accessoires. Naast alle lage modellen waarbij de tv altijd zichtbaar is, biedt Piet Klerkx ook modellen waarbij u de tv achter kastdeuren zet. Dit zijn hoge kasten die, wanneer de deurtjes gesloten zijn, voor een opgeruimd uiterlijk zorgen.

Bekijk de tv-meubelen

Bent u op zoek naar een mooi en passend tv-meubel? Bij Piet Klerkx vindt u gegarandeerd een model dat bij uw smaak en interieur past. Ga op zoek naar uw favoriete model in één van onze zes winkels of bekijk het aanbod direct online.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?