2,5 zitsbank Rozas

2,5 zitsbank Rozas

Bank Rozas is uitgevoerd in leer en mooi afgewerkt met een RVS frame dat doorloopt in de poten. Hierdoor ontstaat een stijlvolle en moderne look. Deze designvolle bank bestaat uit een combinatie van massief beuken en houtvezelplaat. De bank heeft een ultiem zitcomfort door de verstelbare hoofdsteunen, de vullingen van polyetherschuim en een zitdiepte van 53 centimeter. De zithoogte bedraagt 44 centimeter en de kussens van de bank zijn niet keerbaar. De stevige armleuningen bieden een goede ondersteuning. Strak, slank en simpel. Een bank met een eigentijds design.

In de winkel zijn diverse lederkleuren leverbaar.
2,5 zitsbank Rozas
2,5 zitsbank Rozas
Levertijd: 12 weken, exclusief bezorgkosten.
2199,-

Specificaties

Advies / let op De rug met hoofdsteun omhoog heeft een hoogte van ca 97cm.
Bekleding: Leverbaar in diverse stoffen en leders.
Ingangsdatum 31-10-2018
Kleur poten Leverbaar in kleur RVS of Zwart.
Kussens keerbaar: Niet mogelijk.
Materiaal poten Metaal.
Omschrijving Leder L3
Omschrijving Leder Semira, kleur 8300
Omschrijving Poten metaal, kleur RVS
Omschrijving 2,5 zits
Omschrijving Ca 203x80x99 cm bhd
Vulling rug Polyetherschuim SG25 afgedekt met 200 grs.thermostar.
Zitdiepte: Ca 53cm.
Zithoogte: Ca 44cm.

Ervaar dit product zelf in

Wonen en werken in één met Enzo Luca meubels

De Enzo Luca designmeubels lenen zich perfect voor de overgang van werken naar wonen. De Enzo Luca stoelen bijvoorbeeld zijn zeer geschikt om een lange tijd in te zitten. Steeds meer mensen werken soms een dag thuis en daar heeft dit merk op ingespeeld. Werk vanuit een stoel van dit merk aan de grote keukentafel en geniet vervolgens heerlijk van je diner vanuit dezelfde stoel. Het merk laat zich inspireren door het dagelijkse leven en daardoor ervaart iedereen het comfort van de Enzo Luca stoelen en banken. Daarnaast worden de Enzo Luca designmeubels gekarakteriseerd door de Hollandse nuchterheid, maar ook voel je de Italiaanse sferen. Zo wordt het beste van twee werelden gecombineerd.

Bekijk het ruime aanbod bij Piet Klerkx

Enzo Luca heeft een gevarieerde meubelcollectie. De modellen hebben een karakteriserend design en zijn ontworpen voor diegene die net wat meer willen dan de standaard meubels. Gemaakt van natuurlijke materialen en betaalbaar. Benieuwd geworden naar de collectie? Kom dan naar een van onze vestigingen. Heb je een mooi Enzo Luca meubel gezien of ben je helemaal verkocht door dit design en wil je graag advies over hoe dit in je woning past? Bij Piet Klerkx ontvang je vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies. Een advies dat past bij wat je mooi vindt, wie je bent en hoe je leeft.

Hoe kan ik je helpen?