relaxfauteuil Elano

fauteuilplein

relaxfauteuil Elano

fauteuilplein
relaxfauteuil Elano
relaxfauteuil Elano
Levertijd: 12 weken, exclusief bezorgkosten.
1699,-

Specificaties

Advies / let op De fauteuils zijn standaard voorzien van een handmatig verstelbaar relaxsysteem. De bedieningen van de gasveer en van de motoren zijn standaard voorstaand links. De motoren worden van stroom voorzien door middel van een accu. Relaxfauteuils (deelnummers 0
Bekleding: Leverbaar in diverse stoffen en leders.
Ingangsdatum 04-02-2019
Kleur poten Leverbaar in diverse kleuren.
Materiaal poten Metaal of hout.
Omschrijving Leder L3
Omschrijving Leder Semira, kleur 5800
Omschrijving Voet 83
Omschrijving Draaifauteuil MG-C01
Omschrijving met gasveer
Omschrijving ca 78x110x82 cm bhd
Vulling rug Pantera schuim SG40.
Zitdiepte: Extra Small: Ca 47cm. Small: Ca 49cm. Medium: Ca 51cm. Large: Ca 53cm.
Zithoogte: Extra Small: Ca 42cm. Small: Ca 42cm. Medium: Ca 44cm. Large: Ca 46cm.

Ervaar dit product zelf in

Een efficiënte indeling voor elke garderobe

Piet Klerkx heeft een uitgebreid assortiment kledingkasten. Het aanbod varieert van kleine, compacte kledingkasten waarvoor op elke slaapkamer een plaatsje is tot grote kasten die meer dan voldoende ruimte bieden aan uw complete garderobe. Daarnaast beschikt elke kledingkast over een eigen opbergsysteem. De kledingkasten beschikken over verschillende legplanken, opbergvakken, laatjes en ophangsystemen. Op die manier kunt u er alles in kwijt: van pumps tot galajurken en van sportschoenen tot winterjassen. Voor elke behoefte biedt Piet Klerkx een geschikte kledingkast, ongeacht hoe u het liefst uw kleding rangschikt en de kast indeelt.

Verschillende stijlen kasten

De kledingkasten van Piet Klerkx zijn verkrijgbaar in verschillende designs, waardoor er altijd een is die bij uw stijl past. Zo zijn er bijvoorbeeld minimalistische eyecatchers in het assortiment, sfeervolle, landelijke kledingkasten of moderne spiegelkasten. De kasten zijn beschikbaar in verschillende kleuren, materialen en groottes. Bij elke kledingkast gaan functie en stijl hand in hand. Met de kledingkasten die beschikken over spiegeldeuren vangt u helemaal twee vliegen in één klap door de mogelijkheid om uzelf van alle kanten te bekijken.

Kom langs in een van onze winkels

Ben u benieuwd naar de stijlvolle kledingkasten van Piet Klerkx? Kom dan langs in een van onze winkels. Hier bekijkt u op uw gemak het uitgebreide aanbod. Onze adviseurs staan voor u klaar om advies te geven en al uw vragen te beantwoorden.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?