3 zitsbank Armslag

harvink

3 zitsbank Armslag

harvink
Geen slag om de arm, maar een nieuwe Harvink topper. De armen van deze bank kunnen omhoog gezet worden voor een zit- of ligplaats extra.
3 zitsbank Armslag
3 zitsbank Armslag
Levertijd: 11 weken, exclusief bezorgkosten.
2945,-

Specificaties

Doppen Kunststof of vilt
Frame: Staal , afwerking geschuurd chroom
Omschrijving Zit en armen st.Hallingdal 65
Omschrijving kleur 116/Rug st.Hallingdal 65
Omschrijving kleur 457 cat.D/Fr.gesch.chr.
Omschrijving 3 zits
Omschrijving rug+zit+arm
Vulling rug HR schuim
Zitdiepte: 51-55 cm
Zithoogte: 42-43 cm

Ervaar dit product zelf in

Wonen en werken in één met Enzo Luca meubels

De Enzo Luca designmeubels lenen zich perfect voor de overgang van werken naar wonen. De Enzo Luca stoelen bijvoorbeeld zijn zeer geschikt om een lange tijd in te zitten. Steeds meer mensen werken soms een dag thuis en daar heeft dit merk op ingespeeld. Werk vanuit een stoel van dit merk aan de grote keukentafel en geniet vervolgens heerlijk van je diner vanuit dezelfde stoel. Het merk laat zich inspireren door het dagelijkse leven en daardoor ervaart iedereen het comfort van de Enzo Luca stoelen en banken. Daarnaast worden de Enzo Luca designmeubels gekarakteriseerd door de Hollandse nuchterheid, maar ook voel je de Italiaanse sferen. Zo wordt het beste van twee werelden gecombineerd.

Bekijk het ruime aanbod bij Piet Klerkx

Enzo Luca heeft een gevarieerde meubelcollectie. De modellen hebben een karakteriserend design en zijn ontworpen voor diegene die net wat meer willen dan de standaard meubels. Gemaakt van natuurlijke materialen en betaalbaar. Benieuwd geworden naar de collectie? Kom dan naar een van onze vestigingen. Heb je een mooi Enzo Luca meubel gezien of ben je helemaal verkocht door dit design en wil je graag advies over hoe dit in je woning past? Bij Piet Klerkx ontvang je vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies. Een advies dat past bij wat je mooi vindt, wie je bent en hoe je leeft.