Model Grant

xooon

Model Grant

xooon
Model Grant
Model Grant
Levertijd: 12 weken, exclusief bezorgkosten.
149,-

Specificaties

Advies / let op Deze stoel wordt standaard met een zwarte greep rond geleverd. Bij de eetkamerbank is dit niet mogelijk.
Ingangsdatum 14-05-2018
Kleur poten Zwart poedercoat.
Materiaal poten Metaal.
Omschrijving Combi Tatra/Blues CHA/ANT
Omschrijving Zit+Voor+Achterrug: Tatra, CHA
Omschrijving Zijkanten: Stof Blues, ANT
Omschrijving Eetkamerstoel
Omschrijving (36576)
Omschrijving ca 48x89x66 cm bhd
Vulling rug Polyetherschuim SG27.
Zitdiepte: Ca 45cm.
Zithoogte: Ca 50cm.

Ervaar dit product zelf in

De diverse materialen

Voor de opbergkasten van Piet Klerkx worden diverse materialen gebruikt. De meeste kasten zijn gemaakt van hout. Dit brengt veel warmte en sfeer in huis. Voor de liefhebber van de moderne interieurstijl is er ook een ruime keuze uit hoogglans bergkasten. De metalen bergkasten creëren een stoere look in de ruimte en passen perfect bij de industriële interieurstijl.

Bekijk de bergkasten bij Piet Klerkx

Is een bergkast iets voor jou of wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de producten in de webshop of kom langs in een van onze woonwinkels. Hier staan onze deskundige woonadviseurs voor je klaar en helpen je met het vinden van de juiste meubelen.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?