Model Roskilde

henders en hazel

Model Roskilde

henders en hazel
Model Roskilde
Model Roskilde
Levertijd: 12 weken, exclusief bezorgkosten.
729,-

Specificaties

Advies / let op De voor/achter-zijde van deze fauteuil kunnen in een andere stof/kleur gestoffeerd worden. Tevens is deze fauteuil in een combi leder/stof mogelijk. Als de klant voor een combi leder/stof kiest, waarvan het leder in groep 20 valt, dien je prijsgroep 21 aa
Bekleding: Vast gestoffeerd.
Kleur poten Fauteuil: RVS. Draaifauteuil: RVS of zwart poedercoat.
Materiaal poten Metaal.
Omschrijving Leder 30
Omschrijving **Leder?, Kleur?
Omschrijving **
Omschrijving Fauteuil-
Omschrijving poten RVS (26182)
Omschrijving ca 79x98x93 cm bhd
Zitdiepte: Ca 56cm.
Zithoogte: Ca 46cm.

Ervaar dit product zelf in

Het ultieme slaapcomfort

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Het matras speelt hierbij een grote rol: het zorgt ervoor dat u comfortabel in bed ligt en biedt u de juiste ergonomische ondersteuning. Dankzij een passend matras staat u de volgende ochtend weer fris en fruitig naast uw bed, klaar om een nieuwe dag te beginnen. Het is daarom zeer belangrijk om te kiezen voor een matras dat past bij uw persoonlijke voorkeuren. Geen enkel lichaam is hetzelfde en daarom is het geheel aan u om te kiezen wat comfortabel voelt. Dat kan bij Piet Klerkx, want hier vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende soorten matrassen. Van stevige ondersteuning tot zachte matrassen waar u heerlijk in wegzakt.

Welk formaat kiest u?

Bedden bestaan in verschillende formaten en zo ook matrassen. Voor eenpersoons-, tweepersoonsbedden, twijfelaars en alle andere soorten bedden hebben wij bij Piet Klerkx een ruime keuze. Daarnaast vindt u boxsprings in het assortiment. Voor alle soorten matrassen kunt u bij Piet Klerkx terecht.

Bekijk de collectie matrassen bij Piet Klerkx

Bent u benieuwd naar het uitgebreide assortiment matrassen van Piet Klerkx? Breng dan een bezoek aan een van de woonwinkels. Hier bekijkt u het gehele assortiment met eigen ogen en kunt u de producten zelf testen. Zo kiest u voor een matras dat geheel bij uw lichaam en stijl past. Bovendien staan onze professionele adviseurs hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een passend advies te voorzien.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND