Model Roskilde

henders en hazel

Model Roskilde

henders en hazel
Model Roskilde
Model Roskilde
Levertijd: 12 weken, exclusief bezorgkosten.
729,-

Specificaties

Advies / let op De voor/achter-zijde van deze fauteuil kunnen in een andere stof/kleur gestoffeerd worden. Tevens is deze fauteuil in een combi leder/stof mogelijk. Als de klant voor een combi leder/stof kiest, waarvan het leder in groep 20 valt, dien je prijsgroep 21 aa
Bekleding: Vast gestoffeerd.
Kleur poten Fauteuil: RVS. Draaifauteuil: RVS of zwart poedercoat.
Materiaal poten Metaal.
Omschrijving Leder 30
Omschrijving **Leder?, Kleur?
Omschrijving **
Omschrijving Fauteuil-
Omschrijving poten RVS (26182)
Omschrijving ca 79x98x93 cm bhd
Zitdiepte: Ca 56cm.
Zithoogte: Ca 46cm.

Ervaar dit product zelf in

Xooon

Xooon richt zich op (jonge) mensen die bewegingsvrijheid nodig hebben. De meubelen zijn er om op te leven en moeten wat kunnen hebben. De producten zijn trendy en dat ziet u aan de gebruikte kleuren en materialen, zoals pure houtsoorten, RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteitsleder.

Met banken, kasten, stoelen, tafels, verlichting en woonaccessoires biedt Xooon een totaalconcept voor de woonkamer. De collectie bestaat uit betaalbare basisstukken voor uw interieur en een groot assortiment decoratieve artikelen. Dit zijn innovatieve producten en een lijn voorwerpen die u waarschijnlijk al ergens van kent. Dat klopt, dit zijn de zogenaamde reïnventeds: oude producten in een nieuw jasje. Accessoires die een glimlach op uw gezicht toveren.