boekenkast Ermont

henders en hazel

boekenkast Ermont

henders en hazel
boekenkast Ermont
boekenkast Ermont
Levertijd: 12 weken, exclusief bezorgkosten.
899,-

Specificaties

Afwerking Gefineerd.
Extra mogelijkheden: Standaard wordt dit programma met een metalen poot geleverd. Als optie tegen meerprijs kan er gekozen worden voor een RVS poot van 10cm of een RVS poot van 15cm.
Ingangsdatum 03-05-2018
Kleuren Keuze uit: Vintage White, Vintage Summer Grey, Vintage Clay, Vintage Natur, Vintage Brown.
Materiaal Wildeiken.
Onderhoud Afnemen met een licht vochtige doek.
Omschrijving Wildeiken Fineer
Omschrijving Blad: Wildeiken Fineer
Omschrijving Vintage Summer Grey
Omschrijving Boekenkast 2LDN+
Omschrijving 7Niches (34115)
Omschrijving ca 70x190x35 cm bhd

Ervaar dit product zelf in

2-zitsbanken van Piet Klerkx

Een 2-zitsbank is met zijn compacte vormgeving geschikt voor twee personen en ideaal voor kleinere ruimtes. Wilt u liever een iets ruimer model, dan biedt de 2,5-zitsbank uitkomst. Anderzijds kunt u ook voor een multifunctionele 2-zits slaapbank gaan, wat handig is als u bijvoorbeeld een logé hebt. In het uitgebreide assortiment 2-zitsbanken vindt u met name rechte modellen. Deze banken zijn heel goed combineren met een andere bank of een fauteuil. Naast een rechte bank kunt u ook kiezen voor een 2-zits hoekbank, indien u een knusse en sfeervolle uitstraling wenst.

Van modern tot klassiek

In het uitgebreide assortiment 2-zitsbanken vindt u altijd wat u zoekt. Het aanbod loopt uiteen van elegante, klassieke banken tot strakke, hoekige banken. Zo staat een bank met ronde vormen en warme kleur, zoals bruin of beige, perfect in een woonkamer met klassieke inrichting. Anderzijds zijn de 2-zitsbanken met strakke lijnen, metalen poten en een zwarte, witte of grijze uitvoering een aanwinst voor een modern interieur. Daarnaast kiest u voor het materiaal: een 2-zitsbank in leer of stof. Waar leer een moderne, luxueuze uitstraling heeft, realiseert u met stof juist een warme en huiselijke sfeer. Afhankelijk van uw voorkeur voor kleur, materiaal en design is vrijwel alles mogelijk.

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar de perfecte 2-zitsbank of wilt u graag advies? Bezoek dan een van onze showrooms of maak een afspraak met onze adviseurs voor persoonlijk woonadvies. Samen gaan we op zoek naar de juiste bank die aan al uw wensen voldoet.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?