3 zitsbank Greymouth

henders en hazel

3 zitsbank Greymouth

henders en hazel
3 zitsbank Greymouth
3 zitsbank Greymouth
Levertijd: 12 weken, exclusief bezorgkosten.
2719,-

Specificaties

Advies / let op De pootkeuze en keuze zitcomfort altijd in de delen aangeven. Dit model is in een combi leder/stof mogelijk. Als de klant voor een combi leder / stof kiest, waarvan het leder in groep 20 valt, dien je prijsgroep 21 aan te houden. Zo ook bij een leder uit
Ingangsdatum 11-12-2018
Kleur poten Keuze uit: Zwart of RVS Design (meerprijs) of RVS Look (standaard).
Materiaal poten Keuze uit: RVS (meerprijs) of metaal (standaard).
Omschrijving Combi leder 30 + stof (31)
Omschrijving Frame stof Calabria, Lever
Omschrijving Zit+Rug leder Cuba, Lava
Omschrijving 3 Ztisbank (28283)
Omschrijving Elect. Relax
Omschrijving 232x104x108 cm bhd
Vulling rug Polyether SG25 afgedekt met Dacron.
Zitdiepte: Ca 56cm. Longchair ca 113cm.
Zithoogte: Ca 46cm.

Ervaar dit product zelf in

Wonen en werken in één met Enzo Luca meubels

De Enzo Luca designmeubels lenen zich perfect voor de overgang van werken naar wonen. De Enzo Luca stoelen bijvoorbeeld zijn zeer geschikt om een lange tijd in te zitten. Steeds meer mensen werken soms een dag thuis en daar heeft dit merk op ingespeeld. Werk vanuit een stoel van dit merk aan de grote keukentafel en geniet vervolgens heerlijk van je diner vanuit dezelfde stoel. Het merk laat zich inspireren door het dagelijkse leven en daardoor ervaart iedereen het comfort van de Enzo Luca stoelen en banken. Daarnaast worden de Enzo Luca designmeubels gekarakteriseerd door de Hollandse nuchterheid, maar ook voel je de Italiaanse sferen. Zo wordt het beste van twee werelden gecombineerd.

Bekijk het ruime aanbod bij Piet Klerkx

Enzo Luca heeft een gevarieerde meubelcollectie. De modellen hebben een karakteriserend design en zijn ontworpen voor diegene die net wat meer willen dan de standaard meubels. Gemaakt van natuurlijke materialen en betaalbaar. Benieuwd geworden naar de collectie? Kom dan naar een van onze vestigingen. Heb je een mooi Enzo Luca meubel gezien of ben je helemaal verkocht door dit design en wil je graag advies over hoe dit in je woning past? Bij Piet Klerkx ontvang je vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies. Een advies dat past bij wat je mooi vindt, wie je bent en hoe je leeft.

Hoe kan ik je helpen?