Bartafel Metalox

henders en hazel

Bartafel Metalox

henders en hazel
Bartafel Metalox
Bartafel Metalox
Levertijd: 12 weken, exclusief bezorgkosten.
799,-

Specificaties

Advies / let op De klant kan bij deze tafels kiezen uit 3 poottypes en 2 bladtypes. Graag selecteren in de delen. Bladtype met boomschors-vorm rand heeft een meerprijs.
Afwerking Gefineerd.
Bladdikte: Ca 5cm.
Ingangsdatum 19-12-2018
Kleuren Blad: Railway-Brown. Poot: Zwart.
Hoogte vloer tot onderkant tafel: Bij de eetkamertafels ca 72cm. Bij de bartafel ca 87cm. Bij uitschijfbartafel ca 79cm. Bij uitschuiftafel ca 72cm.
Materiaal Blad: eiken. Poot keuze uit: metaal of metaal met hout accent.
Onderhoud Afnemen met een licht vochtige katoenen doek.
Ruimte tussen poten: Is de Breedte maat van tafel min ca 35cm.
Omschrijving Eiken gefineerd
Omschrijving Kleur Railway-Brown
Omschrijving Bartafel (36375)
Omschrijving Blad met rand
Omschrijving Boomschors(36384BOO)

Ervaar dit product zelf in

Wat is een boxspring?

Houdt u wel van een beetje luxe en extra comfort? Dan is een boxspring een goede optie. Boxsprings staan namelijk bekend om het ultieme slaapcomfort. Een boxspringsysteem is een onderstel waar een los matras op geplaatst wordt. Voor optimale ondersteuning tijdens uw nachtrust kunt u kiezen voor een extra topmatras. De beklede bedbodem kunt u bovendien aanvullen met een hoofdeinde, voeteneinde of geïntegreerd nachtkastje. Voor een boxspring geldt, net als bij een standaardbed met matras, dat het kiezen voor een matras zeer persoonlijk is. Test daarom verschillende boxsprings voordat u overgaat op aankoop, zodat u zeker weet dat het matras bij u past.

Het aanbod bij Piet Klerkx

Bij Piet Klerkx heeft u de keuze uit een ruim assortiment met verschillende topmerken. Zo bent u altijd verzekerd van een goede en duurzame aankoop. In het aanbod vindt u een ruime variatie in comfort, prijsklassen en dessins. Zo kiest u niet alleen voor een boxspring dat geheel bij u en uw lichaam past, maar zorgt u er ook voor dat de boxspring goed past bij de rest van uw slaapkamer én in uw budget past.

Bekijk de collectie boxsprings bij Piet Klerkx

Bent u benieuwd naar het uitgebreide assortiment boxsprings Piet Klerkx? Breng dan een bezoek aan een van onze woonwinkels. Hier bekijkt u het gehele assortiment met eigen ogen en kunt u de producten zelf testen. Zo kiest u voor een boxspring die geheel bij u en uw lichaam past. Bovendien staan onze professionele adviseurs hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een passend advies te voorzien.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?