dressoir Prato

henders en hazel

dressoir Prato

henders en hazel
dressoir Prato
dressoir Prato
Levertijd: 12 weken, exclusief bezorgkosten.
1199,-

Specificaties

Afwerking Onbehandeld.
Ingangsdatum 08-08-2018
Kleuren Tramwood smoked. Metaal: Off-Black.
Materiaal Acasia hout en metaal.
Onderhoud Afnemen met een licht vochtige katoenen doek.
Scharnier: Soft-closing deuren en laden.
Omschrijving Acasia hout
Omschrijving Kleur Tramwood Smoked
Omschrijving Poten metaal, Off-Black
Omschrijving Dressoir 3DRN+3LDN
Omschrijving (39643)
Omschrijving ca 240x90x45 cm bhd
Verlichting Lowboards en bergkast hebben LED-verlichting.

Ervaar dit product zelf in

Het ultieme slaapcomfort

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Het matras speelt hierbij een grote rol: het zorgt ervoor dat u comfortabel in bed ligt en biedt u de juiste ergonomische ondersteuning. Dankzij een passend matras staat u de volgende ochtend weer fris en fruitig naast uw bed, klaar om een nieuwe dag te beginnen. Het is daarom zeer belangrijk om te kiezen voor een matras dat past bij uw persoonlijke voorkeuren. Geen enkel lichaam is hetzelfde en daarom is het geheel aan u om te kiezen wat comfortabel voelt. Dat kan bij Piet Klerkx, want hier vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende soorten matrassen. Van stevige ondersteuning tot zachte matrassen waar u heerlijk in wegzakt.

Welk formaat kiest u?

Bedden bestaan in verschillende formaten en zo ook matrassen. Voor eenpersoons-, tweepersoonsbedden, twijfelaars en alle andere soorten bedden hebben wij bij Piet Klerkx een ruime keuze. Daarnaast vindt u boxsprings in het assortiment. Voor alle soorten matrassen kunt u bij Piet Klerkx terecht.

Bekijk de collectie matrassen bij Piet Klerkx

Bent u benieuwd naar het uitgebreide assortiment matrassen van Piet Klerkx? Breng dan een bezoek aan een van de woonwinkels. Hier bekijkt u het gehele assortiment met eigen ogen en kunt u de producten zelf testen. Zo kiest u voor een matras dat geheel bij uw lichaam en stijl past. Bovendien staan onze professionele adviseurs hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een passend advies te voorzien.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?