relaxfauteuil MR 9150

mustering

relaxfauteuil MR 9150

mustering
relaxfauteuil MR 9150
relaxfauteuil MR 9150
Levertijd: 11 weken, exclusief bezorgkosten.
3157,-

Specificaties

Advies / let op Voor overige gegevens zie verkoopdocumentatie Musterring. Keuze poot moet altijd in de delen geselecteerd worden. De elektrische fauteuil wordt standaard met ALADIN cosycontrol geleverd.
Bekleding: Model is in 1 of 2 kleuren leverbaar, zie verkoopdocumentatie Musterring.
Ingangsdatum 27-06-2018
Kleur poten Zie verkoopdocumentatie Musterring.
Materiaal poten Metaal of hout.
Omschrijving Ledergroep TT geheel in
Omschrijving Leder Trentino, kleur Black
Omschrijving Siernaad Ton sur Ton
Omschrijving Relaxfauteuil
Omschrijving Elektrisch
Omschrijving Met kruisvoet
Vulling rug Polyetherschuim + Koudschuim Bultex.

Ervaar dit product zelf in

Van tijdloos tot een echte blikvanger

Salontafels bestaan in talloze uitvoeringen. Deze tafel is het centrale middelpunt van uw woonkamer en daarom erg sfeerbepalend. Het is essentieel dat de salontafel past bij uw woonstijl voor een mooi geheel. Heeft u een modern, strak of Scandinavisch interieur? Kijk dan eens naar vierkante of rechthoekige salontafels met een lichthouten, wit of zwart tafelblad. In landelijke of industriële ruimtes komt een robuuste, donkerhouten tafel weer beter tot zijn recht. Zoekt u juist een blikvanger die opvalt in uw wooninterieur? Denk dan eens aan een glazen tafelblad, een driehoekig design of een tweedelig tafelblad met verschillende hoogtes.

De functie van uw salontafel

Salontafels hebben een functionele aard die verschilt per tafel. Vindt u het belangrijk om er spullen in op te kunnen bergen, zoals een afstandsbediening of tijdschriften? Kies dan voor een variant met ingebouwde lades. Wilt u de tafel makkelijk kunnen verschuiven? Dan is een salontafel met wieltjes iets voor u. Wanneer u vaak eet of drinkt van uw salontafel, is het verstandig om voor een variant te gaan met een glad oppervlak dat u makkelijk schoon kunt maken. Zo kunt u nagaan welk soort salontafel het beste bij u en uw interieur past.

Kom naar de winkel

Bent u benieuwd naar de salontafels uit ons assortiment? Kom dan naar een van onze woonwinkels. Hier staan onze interieuradviseurs voor u klaar om u te helpen met het uitkiezen van de juiste salontafel.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?