2 zitsbank Tango 852

leolux

2 zitsbank Tango 852

leolux
Tango is een Leolux klassieker die met zijn flexibiliteit de wereld van het interieur een andere aanblik gaf. Ruim 25 jaar later is de Leolux Tango nog steeds zeer populair. Deze Tango van Leolux is met zijn sierlijke lijnenspel en verstelbare armleuningen een echt middelpunt van uw zithoek. De fraaie aluminium poten maken er een frivool geheel van.
2 zitsbank Tango 852
2 zitsbank Tango 852
Levertijd: 11 weken, exclusief bezorgkosten.
3895,- 4695,-

Specificaties

Ingangsdatum 01-08-2013
Materiaal poten Aluminium gepolijst.
Omschrijving Leder Senso 6200 Sprig
Omschrijving Poten alu gepolijst
Omschrijving 2 zits bank
Omschrijving nr.121
Vulling rug 10 cm HR-schuim sg 37 kg/m3 Leoskin-afdekking.

Ervaar dit product zelf in

Xooon

Xooon richt zich op (jonge) mensen die bewegingsvrijheid nodig hebben. De meubelen zijn er om op te leven en moeten wat kunnen hebben. De producten zijn trendy en dat ziet u aan de gebruikte kleuren en materialen, zoals pure houtsoorten, RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteitsleder.

Met banken, kasten, stoelen, tafels, verlichting en woonaccessoires biedt Xooon een totaalconcept voor de woonkamer. De collectie bestaat uit betaalbare basisstukken voor uw interieur en een groot assortiment decoratieve artikelen. Dit zijn innovatieve producten en een lijn voorwerpen die u waarschijnlijk al ergens van kent. Dat klopt, dit zijn de zogenaamde reïnventeds: oude producten in een nieuw jasje. Accessoires die een glimlach op uw gezicht toveren.

Hoe kan ik je helpen?