fauteuil Brainbuilder

jori

fauteuil Brainbuilder

jori
De fauteuil Brainbuilder JR-7760 van Jori kenmerkt zich door een tijdloos design van aluminium en leder en biedt u daarnaast zitcomfort met een rustpositie waarbij iedere spier zich volledig ontspant. U bereikt een optimale lichamelijke rust, waardoor u de keuze heeft: ook uw geest rust gunnen of juist aan hersengymnastiek doen. Het is duidelijk wat de Franse ontwerper Jean-Pierre Audebert voor ogen had. De Brainbuilder JR-7760 van Jori wordt ook wel denkstoel genoemd.
fauteuil Brainbuilder
fauteuil Brainbuilder
Levertijd: 13 weken, exclusief bezorgkosten.
3858,-

Specificaties

Omschrijving Leder Celia Nero / mono-move
Omschrijving MEDI zithoogte 46 cm / Open
Omschrijving armen alu / Voet alu 5-teens
Omschrijving Relaxfauteuil
Omschrijving mono-move MEDI zith.
Omschrijving 46cm/open armen alu

Ervaar dit product zelf in

De voordelen van een hoekbank

De hoekbank biedt meerdere voordelen. Het ruime zitoppervlak maakt dat deze bank bij uitstek geschikt is voor grotere huishoudens. Het hele gezin past gezellig op deze bank, maar ook samen met uw partner geniet u hier van een heerlijke avondje televisie kijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Hierdoor is de hoekbank een zeer sfeervol meubelstuk in iedere huiskamer.

Welke hoekbank kiest u?

De hoekbank zorgt bij uitstek voor een knusse, huiselijke sfeer in uw woonkamer. Door de ruime keuze bij Piet Klerkx is er voor iedere woonruimte een geschikte hoekbank te vinden. De banken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook voor de minder grote ruimtes bieden wij kleine hoekbanken. Grote hoekbanken zijn natuurlijk ook in verschillende modellen te vinden bij Piet Klerkx. Wat betreft zitcomfort, stijl en materiaal is de keuze reuze. Van een hoekbank uitgevoerd in leer tot comfortabele, gestoffeerde loungebanken.

Bekijk de ruime keuze bij Piet Klerkx

Wilt u een hoekbank kopen? Dan bent u bij Piet Klerkx aan het juiste adres. Bestel het model naar uw keuze online in onze webshop of breng een bezoek aan een van de showrooms. Hier bekijkt u de diverse hoekbanken met eigen ogen en test direct het zitcomfort. Voor de beste keuze schakelt u de hulp van een van onze experts in. Zij helpen u graag met het kiezen van een passend model door middel van een persoonlijk advies.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND