fauteuil Brainbuilder

jori

fauteuil Brainbuilder

jori
De fauteuil Brainbuilder JR-7760 van Jori kenmerkt zich door een tijdloos design van aluminium en leder en biedt u daarnaast zitcomfort met een rustpositie waarbij iedere spier zich volledig ontspant. U bereikt een optimale lichamelijke rust, waardoor u de keuze heeft: ook uw geest rust gunnen of juist aan hersengymnastiek doen. Het is duidelijk wat de Franse ontwerper Jean-Pierre Audebert voor ogen had. De Brainbuilder JR-7760 van Jori wordt ook wel denkstoel genoemd.
fauteuil Brainbuilder
fauteuil Brainbuilder
Levertijd: 13 weken, exclusief bezorgkosten.
3858,-

Specificaties

Omschrijving Leder Celia Nero / mono-move
Omschrijving MEDI zithoogte 46 cm / Open
Omschrijving armen alu / Voet alu 5-teens
Omschrijving Relaxfauteuil
Omschrijving mono-move MEDI zith.
Omschrijving 46cm/open armen alu

Ervaar dit product zelf in

Wonen en werken in één met Enzo Luca meubels

De Enzo Luca designmeubels lenen zich perfect voor de overgang van werken naar wonen. De Enzo Luca stoelen bijvoorbeeld zijn zeer geschikt om een lange tijd in te zitten. Steeds meer mensen werken soms een dag thuis en daar heeft dit merk op ingespeeld. Werk vanuit een stoel van dit merk aan de grote keukentafel en geniet vervolgens heerlijk van je diner vanuit dezelfde stoel. Het merk laat zich inspireren door het dagelijkse leven en daardoor ervaart iedereen het comfort van de Enzo Luca stoelen en banken. Daarnaast worden de Enzo Luca designmeubels gekarakteriseerd door de Hollandse nuchterheid, maar ook voel je de Italiaanse sferen. Zo wordt het beste van twee werelden gecombineerd.

Bekijk het ruime aanbod bij Piet Klerkx

Enzo Luca heeft een gevarieerde meubelcollectie. De modellen hebben een karakteriserend design en zijn ontworpen voor diegene die net wat meer willen dan de standaard meubels. Gemaakt van natuurlijke materialen en betaalbaar. Benieuwd geworden naar de collectie? Kom dan naar een van onze vestigingen. Heb je een mooi Enzo Luca meubel gezien of ben je helemaal verkocht door dit design en wil je graag advies over hoe dit in je woning past? Bij Piet Klerkx ontvang je vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies. Een advies dat past bij wat je mooi vindt, wie je bent en hoe je leeft.