Vloerlamp Eto

Montel

Vloerlamp Eto

Montel
Deze vloerlamp van Montèl heeft bewezen in iedere plek tot zijn recht te komen. Deze vloerlamp is modern, heeft een strakke afwerking en heeft vijf lichtpunten. Tevens is deze lamp een echte sfeermaker. De lamp heeft de kleur sand white.
Vloerlamp Eto
Vloerlamp Eto
Levertijd: 5 weken, exclusief bezorgkosten.
239,-

Specificaties

Aantal lampen 5 lampen
Ingangsdatum 19-10-2015
Materiaal Voet, armen en kap metaal.
Omschrijving Metaal chroom
Omschrijving Kap en voet metaal
Omschrijving **Kleur?
Omschrijving Vloerlamp
Omschrijving D550330-06

Ervaar dit product zelf in

DE ONTWERPERS: DE CREATIEVE VONK ACHTER DESIGN ON STOCK

Design on Stock is ervan overtuigd dat zij hun succes te danken hebben aan de vijf Hollandse topontwerpers die de mooiste meubels hebben ontworpen: Roderick Vos ontwierp model Bloq, één van de eerste banken, die nog altijd een succes is. Gerard van den Berg brengt modellen met een opvallend nonchalante uitstraling, zoals fauteuil Limec. Marike Andeweg bracht de kussen bank Heelz in de collectie en Gijs Papavoines kwam met de Penta stoel. Edward van Vliet fleurt de collectie op speelse wijze op met zijn accessoires. De collectie van Design on Stock bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, salontafels, bijzettafels, voetenbankjes, poefs en eetkamerstoelen. Met een keuze uit het assortiment sierkussens en plaids geeft u de kamer in een handomdraai kleurige details die passen bij uw persoonlijke smaak.

  MOOI, PRAKTISCH EN COMFORTABEL

  Design on Stock moet u zien, voelen en ervaren. Voor veel mensen is het liefde op het eerste gezicht. "Een zitmeubel moet er lekker uitzien, en zo moet 't ook zitten" is een uitspraak van Gerard van den Berg. Een uitspraak die van toepassing is op alle zitmeubelen uit de collectie. Daarnaast ziet u dat er veel is nagedacht over flexibiliteit: stoelen die vaak verschoven moeten worden, hebben wieltjes. De flexbank kan gemakkelijk worden omgetoverd tot luxe logeerplek. Bloq is een echte leefbank, die zacht en toch stevig zit.

  MADE IN HOLLAND

  De meubels van Design on Stock worden zonder twijfel gemaakt vanuit passie. De ontwerpers worden gedreven door de liefde voor hun vak en alle ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Vandaar het kwaliteitsstempel 'Made in Holland'.

  DETAILS MAKEN DESIGN ON STOCK

  Een designmeubel maken gaat maar over één ding: oog voor detail. Alle keuzes die bij Design on Stock worden gemaakt tijdens het ontwerp-­ en productieproces zijn erop gericht elk detail goed te krijgen. Als elk detail klopt, heeft u een tijdloos meubel.

  Design on Stock is in alle filialen van Piet Klerkx te vinden, behalve in Purmerend.

  Hoe kan ik je helpen?