eetkamertafel Estra

enzo luca

eetkamertafel Estra

enzo luca
eetkamertafel Estra
eetkamertafel Estra
Levertijd: 10 weken, exclusief bezorgkosten.
2099,-

Specificaties

Advies / let op Maatwerk mogelijk op aanvraag. De tafel Estra is afgewerkt in gestuikt eiken, dit zijn kleine stukjes eiken die in de mix tegen elkaar aan gelijmd worden, het is technisch niet mogelijk deze tafel in eiken QF1 te leveren.
Afwerking Lak of olie.
Extra mogelijkheden: Uitschuiftafels zijn uitgerust met het Butterfly opbergsysteem.
Kleuren Leverbaar in diverse kleuren.
Materiaal Gestuikt eiken.
Montagekosten Tafel alleen in gestuikt eiken mogelijk.
Onderhoud Afnemen met een vochtige katoenen doek.
Omschrijving Gestuikt eiken
Omschrijving Kleur 9995 Silk black gelakt
Omschrijving Uitschuiftafel +55cm
Omschrijving (EST26)
Omschrijving ca 220x78x98 cm bhd

Ervaar dit product zelf in

Intiem en sfeervol

Een hoekbank zorgt vaak voor een huiselijke sfeer en is wat knusser dan bijvoorbeeld twee losse zitmeubels. Het vormt als het ware een echte familie- of vriendenhoek. Vooral voor grotere gezinnen zijn deze banken echt een uitkomst. Gezellig met z’n allen lekker op de bank voor een kop koffie, een glaasje wijn of een biertje. Daarnaast zijn deze banken natuurlijk ideaal om met z’n tweeën lekker languit erop te liggen. Heerlijk samen een mooie film kijken of uw lievelingsprogramma, lekker tegen elkaar aan.

Ruime keuze bij Piet Klerkx

Nog op zoek naar de perfecte hoekbank of wilt u graag advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van de woonadviseurs van Piet Klerkx. Samen gaan we dan op zoek naar het juiste model, zodat de bank aan alle wensen voldoet en u jarenlang plezier beleeft aan de hoekbank. Piet Klerkx heeft een ruim aanbod en daardoor is er altijd voor iedere woonkamerstijl een hoekbank te vinden. Van groot tot klein en van grijs tot aan een primaire kleur: de grootste keuze in stijlen en merken.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND