eetkamerstoel Bilzen

eetkamerstoel Bilzen

Eetkamerstoel Bilzen is gestoffeerd in een zachte stof en de romp bestaat uit grenen met houtvezelplaat. Deze luxe en chique eetkamerstoel is gevuld met polyether afgewerkt met Dacron. Dit model is 51 centimeter breed, 94 centimeter hoog en 67 centimeter diep. De zitting is 49 centimeter hoog en 47 centimeter diep. Door de RVS handgreep en de afwerking met kunststof parketwielen is de stoel makkelijk wendbaar. Eetkamerstoel Bilzen heeft een robuust ontwerp, maar omdat er geen armleuningen aan zitten, neemt de stoel weinig ruimte in beslag. De vering in zowel de rug als zitting zorgt voor optimaal comfort. Een tijdloze klassieker.

In de winkel is de eetkamerstoel verkrijgbaar in de stofkleuren licht- en donkerbruin, lava en lever.
eetkamerstoel Bilzen
eetkamerstoel Bilzen
Levertijd: 2 weken, exclusief bezorgkosten.
149,- 189,-

Specificaties

Advies / let op ===VOORRAADBLAD===
Ingangsdatum 26-02-2016
Kleur poten Mogelijk in: zwart.
Materiaal poten Mogelijk in: kunststof parketwielen
Omschrijving Stof Softyl kleur Steel
Omschrijving Parketwielen, RVS handgreep
Omschrijving ca 51x94x67 cm bhd
Vulling rug Polyether SG28, afgewerkt met Dacron.
Zitdiepte: ca 47cm.
Zithoogte: ca 49cm.

Ervaar dit product zelf in

Van rond tot rechthoekig

De vorm van het tafelblad is een van de belangrijkste keuzes bij de zoektocht naar een nieuwe eettafel. Niet alleen is er veel verschil in uitstraling en sfeer, ook zorgt het voor een andere tafelschikking. Een ronde of vierkante tafel is wat knusser en iedereen kan elkaar goed aankijken. Heeft u een groot gezin? Dan is een ruime, rechthoekige tafel een van de beste opties. Bij moderne en strakke woonstijlen komen rechte en hoekige tafels het beste tot hun recht. Anderzijds passen elegante vormen, zoals rond en ovaal, beter bij klassieke woonstijlen.

Kleur, materiaal en stijl van uw eettafel

Een eettafel is erg bepalend voor de sfeer in uw woonruimte. Heeft u een landelijk interieur? Dan past een robuuste, houten tafel met stevige, vierkante poten perfect in het plaatje. Bij modern of Scandinavisch draait het wat meer om minimalisme. Ga bijvoorbeeld voor een licht eiken tafel met smalle, zwart stalen pootjes. Of kies juist voor een volledig wit of zwart exemplaar, wanneer de rest van uw interieur dat toelaat. Ook de poten variëren van een klassieke vierpoot tot gekruist, U-vormig of met wieltjes. Bekijk het aanbod en ontdek wat het beste past in uw woonstijl.

Kom naar de winkel

Bent u benieuwd naar de eettafels uit ons assortiment? Kom dan naar een van onze woonwinkels. Hier staan onze interieuradviseurs voor u klaar om u te helpen met het uitkiezen van de juiste eetkamertafel.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?