eetkamerstoel Epen

Huiscollectie

eetkamerstoel Epen

Huiscollectie
eetkamerstoel Epen
eetkamerstoel Epen
Levertijd: 2 weken, exclusief bezorgkosten.
99,- 149,-

Specificaties

Ingangsdatum 01-09-2017
Kleur poten Koloniaal.
Materiaal poten Beuken.
Omschrijving Stof Tropic kleur Silver
Omschrijving poten kleur koloniaal
Omschrijving ca 46x91x60 cm bhd
Voorraad 00kb 33
Voorraad 00kx 17
Vulling rug Polyether SG25.
Zitdiepte: Ca 38cm.
Zithoogte: Ca 48cm.

Ervaar dit product zelf in

Geniet van ieder moment met Rituals

Met Rituals maakt u van de dagelijkse rituelen bijzondere momenten. Dat is namelijk precies waar Rituals voor staat: het geluk vinden in de kleine dingen in het leven. De luxe collectie home en verzorgingsproducten zorgt voor deze heerlijke momenten, gewoon in uw eigen huis. Het aanbod bestaat uit diverse collecties met verschillende geuren. Dankzij deze heerlijke geuren waant u zich direct in een wereld van wellness. De geuren hebben een uniek karakter en helpen zo bij het creëren van bijzondere momenten in het dagelijkse leven. Met Rituals worden de kleine dingen net even wat aangenamer en geniet u met volle teugen van ieder moment.

Rituals voor iedereen

Rituals is niet alleen heerlijk voor in uw eigen huis, maar is ook een perfect cadeau. Wie wordt er nu niet gelukkig van de aangename geuren van dit merk? Voor zowel mannen als vrouwen bieden wij diverse verzorgingsproducten. Deze zijn ook verkrijgbaar in de Rituals pakketten, waar diverse producten met elkaar gecombineerd worden. Naast de persoonlijke verzorgingsproducten vindt u ook producten voor in huis met diverse geuren. De heerlijk geurende geurstokjes of kaarsen zijn een leuke toevoeging aan ieder interieur.

Bekijk de producten bij Piet Klerkx

Wilt u een product van Rituals aanschaffen? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod in de webshop en kies uw favoriete product. Ook in onze woonwinkels vindt u de verschillende producten van de Rituals collectie en kunt u zelf testen welke geuren het beste bij u passen.

Hoe kan ik je helpen?