bartafel Plecto

Montel

bartafel Plecto

Montel
Deze Plecto bijzettafel geeft dankzij het MDF tafelblad en de koperkleurige HPL afwerking een warme, natuurlijke uitstraling aan je interieur. De tafel is voorzien van een metalen, zwart gelakt onderstel en heeft een afmeting van 35x78x45 centimeter (hxbxd). Doordat de poten onderling met elkaar verbonden zijn, profiteer je bovendien van extra stabiliteit. Ben jij op zoek naar een bijzettafel voor in een modern of industrieel interieur? Dan is deze variant van Plecto ongetwijfeld iets voor jou!
bartafel Plecto
bartafel Plecto
Levertijd: 8 weken, exclusief bezorgkosten.
379,-

Specificaties

Blad MDF met HPL N021 koper
Ingangsdatum 01-10-2017
Kleur poten Metalen onderstel standaard in RVS of zwart gelakt. *Tegen meerprijs (50,-) mogelijk in wit, alu ral 9006 of een van de andere kleuren uit de ral-kleurenwaaier.
Omschrijving MDF met HPL
Omschrijving N021 koper
Omschrijving Bijzettafel Hoog
Omschrijving niervormig
Omschrijving 78x35x45 cm

Ervaar dit product zelf in

HENDERS & HAZEL: WONEN MET KARAKTER

De meubelcollectie laat zich het best omschrijven als karaktervol, eigentijds en functioneel. Ze hebben een heel eigen karakter dankzij hun stoere uitstraling. Moderne en ergonomische stoelen laten zich mooi combineren met de kasten en moderne tafels. De banken zijn vaak voorzien van flexibele elementen die afzonderlijk verstelbaar zijn, die u kunt aanpassen aan uw zithouding. De collectie bestaat uit banken, kasten, stoelen, tafels, verlichting, vloerkleden en woonaccessoires.

ROBUUSTE MATERIALEN

Henders & Hazel benadrukken de natuurlijke puurheid van de gebruikte materialen van de houten meubels door ook de noesten en kleinere planken te gebruiken. Het hout is naturel en onbehandeld, hierdoor is er minder restafval en wordt de natuur niet onnodig belast. Het stoere hout wordt gecombineerd met warme stoffen en verschillende soorten leder.

LEVEN & GENIETEN IN EEN SFEERVOLLE WOONOMGEVING

Henders & Hazel wilt u helpen te leven in een interieur dat bij u past. Uw woonomgeving als reflectie van u ziel en de plaats waar u thuiskomt. De inspiratie voor de woonseries hebben ze opgedaan over de gehele wereld. De fleurige kleuren van Cuba, de spiritualiteit van India, de gratie van het oude Rome, moderne architectuur; allemaal vinden ze hun weerklank in de woonseries. De ontwerpen hebben hun eigen handschrift, stralen karakter uit en zijn niet aan tijd of stijl gebonden.

WOONACCESSOIRES VAN HENDERS & HAZEL

U maakt uw interieur helemaal af door te kiezen uit het uitgebreide aanbod woonaccessoires van Henders & Hazel. Deze uitgebreide collectie bestaat uit vloerkleden, verlichting, beelden en wanddecoraties. Ook hier is goed te zien dat de vele reizen een inspiratiebron vormen voor de sfeervolle en eigenzinnige accessoires.

Henders & Hazel vindt u in de filialen in Waalwijk en Amersfoort en natuurlijk in onze webshop.

Hoe kan ik je helpen?