eetkamertafel Tirol

Huiscollectie

eetkamertafel Tirol

Huiscollectie
eetkamertafel Tirol
eetkamertafel Tirol
Levertijd: 8 weken, exclusief bezorgkosten.
1649,-

Specificaties

Advies / let op Scratched eiken (geschuurd dwars op de nerf). De verlengtafels hebben een of meerdere losse bladen. Voor de bladen is een bergruimte voorzien onder het tafelblad. Aan de uitschuifzijde is de tafel voorzien van wielen.
Afwerking Afhankelijk van kleurkeuze.
Afwijkingen: Kleurafwijking mogelijk op basis van offerte.
Bladdikte: Ca 12cm.
Hoogte vloer tot onderkant tafel: Ca 67cm.
Ingangsdatum 09-02-2017
Kleuren Leverbaar in diverse kleuren.
Materiaal Eiken.
Onderhoud Afhankelijk van kleurkeuze.
Ruimte tussen poten: Ca 22cm kleiner dan de breedtemaat.
Omschrijving Eiken- houtgroep PE
Omschrijving Kleur E04MP Smoked oak Patine
Omschrijving ca 190x79x98 ca bhd
Omschrijving Eetkamertafel verl.
Omschrijving (TA135/185)
Omschrijving ca 135x79x135 cm bhd

Ervaar dit product zelf in

Fauteuils

Ook al lukt het niet altijd, iedereen heeft wel een moment op de dag dat het tijd is voor ontspanning. Wat is er dan beter dan zo’n heerlijk comfortabele stoel waarin u met opgetrokken benen of rechtop zittend even tot rust komt. Onze collectie fauteuils is geselecteerd op basis van comfort met goede ondersteuning in de rug en een zithouding die past bij de gebruiker. Wij bieden ruime keuzemogelijkheden in fauteuils zodat u kiest wat bij u past. Bovendien vindt u bij ons veel kleuren en stijlen zodat de stoel past bij uw interieur en wensen.
 

Relaxfauteuils

Relaxfauteuils zijn hoge fauteuils waarvan de meeste modellen verstelbaar zijn voor de rug en benen en bovendien op een draaipoot staan. Waren dit soort stoelen vroeger bestemd voor oude mensen, tegenwoordig zijn relaxfauteuils vooral verkrijgbaar in modern designs, vele kleuren en bijzondere stoffen.  Ze zijn een ware toevoeging aan uw woonruimte vanwege het ontwerp en natuurlijk het ultieme zitcomfort.
 

Bekijk de collectie fauteuils bij Piet Klerkx

Bent u op zoek naar een mooie en comfortabele fauteuil? Bezoek dan een van onze zes winkels en probeer ze op uw gemak uit. Onze adviseurs laten u graag de modellen zien.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND