tv meubel Veendam

Huiscollectie

tv meubel Veendam

Huiscollectie
De eikenhouten kasten uit de Veendam collectie hebben een strakke, eenvoudige vormgeving. De opbergkasten zijn voorzien van softclose scharnieren en in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar. Zo kies je het meubelstuk dat past bij jouw unieke inrichting.
tv meubel Veendam
tv meubel Veendam
Levertijd: 8 weken, exclusief bezorgkosten.
849,-

Specificaties

Advies / let op Dit programma is altijd in geborsteld eiken.
Afwerking Afhankelijk van kleurkeuze.
Ingangsdatum 23-07-2019
Kleuren Leverbaar in diverse kleuren.
Legplank: Los, ook los verkrijgbaar. Boringen voorzien.
Materiaal Eiken.
Onderhoud Afhankelijk van kleurkeuze.
Scharnier: Softclose.
Omschrijving Eiken- houtgroep PC
Omschrijving 4DRN, kleur E70M Chocolate oak
Omschrijving ca 251x85x50 cm bhd
Omschrijving TV-dressoir
Omschrijving 2LDN+1OPN VK (BA.SB)
Omschrijving ca. 188x54x50 cm.
Verlichting In de vitrine kasten is Led verlichting geplaatst. Niet los verkrijgbaar.

Ervaar dit product zelf in

Een praktische opbergruimte

Een dressoir is een praktische kast die vaak gebruikt wordt voor extra opbergruimte. Ook dient het dressoir vaak als vervanging van een tv-meubel. Op dit tv-dressoir plaatst u gemakkelijk een televisie en in de kastjes bergt u netjes al het toebehoren weg. Natuurlijk kunt u de spullen in het dressoir netjes uit het zicht opbergen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze juist op te laten vallen. Een dressoir met glazen deuren met daarachter bijpassende accessoires is een stijlvol alternatief.

Al sinds de Middeleeuwen populair

Een dressoir dient niet alleen als praktische toevoeging aan de ruimte, maar heeft vaak ook een decoratieve functie. Het dressoir kent haar bestaansrecht al sinds de middeleeuwen, waar het gezien werd als pronkstuk in de woonkamer. Het dressoir kon nooit mooi genoeg zijn. In vele woningen wordt het dressoir nog steeds gezien als eyecatcher waar mooie accessoires, fotolijsten en kaarsen op uitgestald staan.

Het assortiment dressoirs

In het brede assortiment van Piet Klerkx vindt u dressoirs in diverse afmetingen, materialen kleuren en stijlen. Ieder dressoir heeft een unieke uitstraling, waardoor er altijd een dressoir te vinden is dat aansluit bij de rest van het interieur. Zo gaat bij de een de voorkeur uit naar een dressoir van hout en bij de ander naar een dressoir met een modern, wit design. Van hout tot metaal, met glazen deuren, lades of open delen, vrijwel iedere combinatie die u kunt bedenken is mogelijk. Door de verschillende materialen en afmetingen is er voor iedere interieurstijl een geschikt dressoir aanwezig. Van modern tot klassiek en van trendy tot landelijk, alle stijlen komen terug in het brede assortiment dressoirs van Piet Klerkx.

Bekijk de dressoirs bij Piet Klerkx

Wilt u een dressoir kopen of wilt u meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de producten in de webshop of kom langs in een van onze woonwinkels. Hier staan onze deskundige woonadviseurs voor u klaar en helpen u met het vinden van de juiste meubelen. 

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?