Fotolijst DERBY

Fotolijst DERBY

Fotolijst DERBY
Fotolijst DERBY
Levertijd: 2 weken, exclusief bezorgkosten.
27.95

Specificaties

Omschrijving 20x24x2cm
Omschrijving Zilver
Omschrijving Polyether

Ervaar dit product zelf in

Voor iedere woonwens een 3-zits

Of u nu een klassiek interieur heeft of een modern interieur: in de collectie van Piet Klerkx is altijd een 3-zits te vinden in elke stijl. De klassieke modellen hebben meerdere lijnen, ogen vaak speelser en hebben ronde vormen. De modellen met een modern uiterlijk hebben vaak strakke lijnen. Ook hebben 3-zits in deze stijl vaak poten onder de bank. Sommige banken variëren ook nog in kleur. Dit maakt het mogelijk om de 3-zits te laten opvallen door een kleur te kiezen die in contrast staat met uw interieur of juist voor een kleur die mooi past bij het geheel. Vooral 3-zits met een moderne stijl hebben een gevarieerd kleurenpalet.

Meer zitruimte

Tal van redenen zijn er te bedenken om te kiezen voor een 3-zits. Misschien wordt het gezin groter of de kinderen ouder en is het daarom tijd voor een bank met meer zitruimte. Het kan natuurlijk ook zijn dat u heerlijk languit wilt liggen op een bank. Een 3-zits leent zich daar perfect voor. Daarnaast heeft u met een 3-zits bank de mogelijkheid om met bezoek heerlijk te relaxen in uw zithoek of woonkamer. Ook kunt u kiezen voor een combinatie van bijvoorbeeld een 3-zits met een 2-zits. Hierdoor is het mogelijk om eventueel de indeling van de woonkamer na enige tijd aan te passen. Met een hoekbank is dit complexer. Kies voor twee dezelfde banken of wat ook heel trendy is, is om twee verschillende banken naast elkaar te plaatsen. Om het knus te maken kunt u kussens plaatsen op de 3-zits. Zo geniet u van comfort en gezelligheid.

Bekijk de 3-zits in onze showroom

Wilt u meer informatie over een 3-zits of zelf het comfort ervaren? Bezoek dan een van de showrooms van Piet Klerkx en laat u inspireren door de uitgebreide collectie. Onze vakkundige adviseurs staan klaar om u te helpen om uw woonwensen werkelijkheid te laten worden. Maak een afspraak met een van onze woonadviseurs voor het beste persoonlijke advies.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND