2,5 zitsbank Merlo

enzo luca

2,5 zitsbank Merlo

enzo luca
2,5 zitsbank Merlo
2,5 zitsbank Merlo
Levertijd: 10 weken, exclusief bezorgkosten.
2099,- 2599,-

Specificaties

Advies / let op Bij de dormeuses is het deel van de voetenbank 55cm vanaf de rug.
Armhoogte Ca 64cm.
Bekleding: Leverbaar in diverse kleuren stof en leder.
Kleur poten Leverbaar in diverse kleuren.
Kussens keerbaar: Niet mogelijk.
Materiaal poten Metaal of hout.
Omschrijving Leder L3
Omschrijving Leder Kenia, kleur Antraciet
Omschrijving Pootkleur RVS Mat
Omschrijving 2,5 zits met vulling
Omschrijving traagschuim
Omschrijving Ca 200x83x90 cm bhd
Zitdiepte: Ca 54cm.
Zithoogte: Afhankelijk van de pootkeuze (zie delen).

Ervaar dit product zelf in

Intiem en sfeervol

Een hoekbank zorgt vaak voor een huiselijke sfeer en is wat knusser dan bijvoorbeeld twee losse zitmeubels. Het vormt als het ware een echte familie- of vriendenhoek. Vooral voor grotere gezinnen zijn deze banken echt een uitkomst. Gezellig met z’n allen lekker op de bank voor een kop koffie, een glaasje wijn of een biertje. Daarnaast zijn deze banken natuurlijk ideaal om met z’n tweeën lekker languit erop te liggen. Heerlijk samen een mooie film kijken of uw lievelingsprogramma, lekker tegen elkaar aan.

Ruime keuze bij Piet Klerkx

Nog op zoek naar de perfecte hoekbank of wilt u graag advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van de woonadviseurs van Piet Klerkx. Samen gaan we dan op zoek naar het juiste model, zodat de bank aan alle wensen voldoet en u jarenlang plezier beleeft aan de hoekbank. Piet Klerkx heeft een ruim aanbod en daardoor is er altijd voor iedere woonkamerstijl een hoekbank te vinden. Van groot tot klein en van grijs tot aan een primaire kleur: de grootste keuze in stijlen en merken.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND