Fauteuil Diablo

Huiscollectie

Fauteuil Diablo

Huiscollectie
Fauteuil Diablo
Fauteuil Diablo
Levertijd: 10 weken, exclusief bezorgkosten.
449,-

Specificaties

Advies / let op Dit model is niet leverbaar in ledergroep L1.
Bekleding: Leverbaar in diverse stoffen en leders.
Ingangsdatum 24-09-2018
Kleur poten Leverbaar in diverse kleuren.
Materiaal poten Beuken.
Omschrijving Stofgroep B4 - Essential
Omschrijving Stof Sapphire FR, kleur 600
Omschrijving Poten beuken, kleur Zwart
Omschrijving Fauteuil
Omschrijving ca 75x82x85 cm bhd
Vulling rug Polyetherschuim.
Zitdiepte: Ca 54cm.
Zithoogte: Ca 42cm.

Ervaar dit product zelf in

HENDERS & HAZEL: WONEN MET KARAKTER

De meubelcollectie laat zich het best omschrijven als karaktervol, eigentijds en functioneel. Ze hebben een heel eigen karakter dankzij hun stoere uitstraling. Moderne en ergonomische stoelen laten zich mooi combineren met de kasten en moderne tafels. De banken zijn vaak voorzien van flexibele elementen die afzonderlijk verstelbaar zijn, die u kunt aanpassen aan uw zithouding. De collectie bestaat uit banken, kasten, stoelen, tafels, verlichting, vloerkleden en woonaccessoires.

ROBUUSTE MATERIALEN

Henders & Hazel benadrukken de natuurlijke puurheid van de gebruikte materialen van de houten meubels door ook de noesten en kleinere planken te gebruiken. Het hout is naturel en onbehandeld, hierdoor is er minder restafval en wordt de natuur niet onnodig belast. Het stoere hout wordt gecombineerd met warme stoffen en verschillende soorten leder.

LEVEN & GENIETEN IN EEN SFEERVOLLE WOONOMGEVING

Henders & Hazel wilt u helpen te leven in een interieur dat bij u past. Uw woonomgeving als reflectie van u ziel en de plaats waar u thuiskomt. De inspiratie voor de woonseries hebben ze opgedaan over de gehele wereld. De fleurige kleuren van Cuba, de spiritualiteit van India, de gratie van het oude Rome, moderne architectuur; allemaal vinden ze hun weerklank in de woonseries. De ontwerpen hebben hun eigen handschrift, stralen karakter uit en zijn niet aan tijd of stijl gebonden.

WOONACCESSOIRES VAN HENDERS & HAZEL

U maakt uw interieur helemaal af door te kiezen uit het uitgebreide aanbod woonaccessoires van Henders & Hazel. Deze uitgebreide collectie bestaat uit vloerkleden, verlichting, beelden en wanddecoraties. Ook hier is goed te zien dat de vele reizen een inspiratiebron vormen voor de sfeervolle en eigenzinnige accessoires.

Henders & Hazel vindt u in de filialen in Waalwijk en Amersfoort en natuurlijk in onze webshop.