Model Cabin

montel

Model Cabin

montel
Deze trendy oorfauteuil past helemaal bij de stijl van de bank Pitch door de combinatie van stoffen die uniek is voor dit model. Vooral de stof Classy green geeft deze Montel Exclusives fauteuil een vintage uitstraling, mede door de mooie bies in een accentkleur.
Model Cabin
Model Cabin
Levertijd: 9 weken, exclusief bezorgkosten.
1249,-

Specificaties

Ingangsdatum 1-7-2019
Kleur poten 194 Matt Schwarz
Materiaal poten Metaal
Omschrijving Stofgroep 8
Omschrijving **Stof? Kleur?
Omschrijving **Bies? Kleur?
Omschrijving Fauteuil
Omschrijving 1057
Vulling rug Polyether SG25, afgedekt met Dacron.
Zitdiepte: 48 centimeter
Zithoogte: 44 centimeter

Ervaar dit product zelf in

Xooon

Xooon richt zich op (jonge) mensen die bewegingsvrijheid nodig hebben. De meubelen zijn er om op te leven en moeten wat kunnen hebben. De producten zijn trendy en dat ziet u aan de gebruikte kleuren en materialen, zoals pure houtsoorten, RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteitsleder.

Met banken, kasten, stoelen, tafels, verlichting en woonaccessoires biedt Xooon een totaalconcept voor de woonkamer. De collectie bestaat uit betaalbare basisstukken voor uw interieur en een groot assortiment decoratieve artikelen. Dit zijn innovatieve producten en een lijn voorwerpen die u waarschijnlijk al ergens van kent. Dat klopt, dit zijn de zogenaamde reïnventeds: oude producten in een nieuw jasje. Accessoires die een glimlach op uw gezicht toveren.

Hoe kan ik je helpen?