2,5 zitsbank Mars

lederplein

2,5 zitsbank Mars

lederplein
2,5 zitsbank Mars
2,5 zitsbank Mars
Levertijd: 14 weken, exclusief bezorgkosten.
1949,-

Specificaties

Advies / let op De diepte in relaxstand is ca 153cm en de rug met hoofdsteun heeft een hoogte van ca 100cm.
Bekleding: Leverbaar in diverse stoffen en leders.
Ingangsdatum 12-11-2018
Kleur poten Leverbaar in de kleur 27 Wenge.
Materiaal poten Beuken.
Omschrijving Stof Billy Joe,kleur 22 Dove G
Omschrijving 2,5 zits 1DLG 2x relax + USB
Omschrijving Poten beuken, kleur 27 Wenge
Vulling rug Koudschuim SG22.
Zitdiepte: Ca 56cm.
Zithoogte: Ca 46cm.

Ervaar dit product zelf in

Boekenkasten voor een huiselijke sfeer

Als u van een gezellige en huiselijke sfeer houdt, dan is een boekenkast het meubel bij uitstek. Uw collectie boeken of fotoalbums die iets over uw smaak en interesse vertelt, kunt u er in kwijt. Maar een boekenkast is ook geschikt voor andere persoonlijke spulletjes. Denk daarbij aan accessoires waar u fijne herinneringen aan heeft of aan fotolijstjes met foto’s van uw dierbaren. Met een boekenkast geeft u uw woonruimte een persoonlijk tintje dat voor een knusse sfeer zorgt.

Diverse modellen boekenkasten

Boekenkasten zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Van praktische ontwerpen met puur functionele planken tot elegante modellen die passen bij de stijl van uw woonruimte. Bij Piet Klerkx vindt u vooral boekenkasten die originaliteit en elegantie uitstralen. De collectie bestaat uit robuuste kasten met of zonder deuren, uit kasten met meerdere kleuren en originele, ronde ontwerpen. Alle modellen hebben gemeenschappelijk dat ze dienen als praktische opbergmeubel en tegelijkertijd prachtige blikvangers zijn.

Bekijk de boekenkasten van Piet Klerkx

Bent u op zoek naar een mooie boekenkast voor uw boekencollectie of persoonlijke accessoires? Bij Piet Klerkx bent u aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie. Zoek de kast die bij u past in één van onze zes winkels of bekijk het aanbod direct online.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND