armstoel Force

enzo luca

armstoel Force

enzo luca
armstoel Force
armstoel Force
Levertijd: 10 weken, exclusief bezorgkosten.
469,- 569,-

Specificaties

Advies / let op Het is niet mogelijk om wielen en viltdoppen onder een eiken poot te plaatsen. Standaard zijn de poten met kunststofdoppen, tegen meerprijs zijn viltdoppen mogelijk (voor harde vloeren). Metalen poten zijn altijd rond en eiken poten zijn altijd vierkant.
Armhoogte Ca 68cm.
Bekleding: Leverbaar in diverse stoffen en leders.
Ingangsdatum 12-02-2019
Kleur poten Leverbaar in diverse kleuren.
Materiaal poten Metaal of eiken.
Omschrijving Leder L2
Omschrijving Leder+bies Kenia, Antraciet
Omschrijving Armstoel- metaal /
Omschrijving wielen transparant
Type wiel: Leverbaar met diverse wielen.
Vulling rug Polyetherschuim SG25.
Zitdiepte: Ca 45cm.
Zithoogte: Ca 48cm.

Ervaar dit product zelf in

Boekenkasten voor een huiselijke sfeer

Als u van een gezellige en huiselijke sfeer houdt, dan is een boekenkast het meubel bij uitstek. Uw collectie boeken of fotoalbums die iets over uw smaak en interesse vertelt, kunt u er in kwijt. Maar een boekenkast is ook geschikt voor andere persoonlijke spulletjes. Denk daarbij aan accessoires waar u fijne herinneringen aan heeft of aan fotolijstjes met foto’s van uw dierbaren. Met een boekenkast geeft u uw woonruimte een persoonlijk tintje dat voor een knusse sfeer zorgt.

Diverse modellen boekenkasten

Boekenkasten zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Van praktische ontwerpen met puur functionele planken tot elegante modellen die passen bij de stijl van uw woonruimte. Bij Piet Klerkx vindt u vooral boekenkasten die originaliteit en elegantie uitstralen. De collectie bestaat uit robuuste kasten met of zonder deuren, uit kasten met meerdere kleuren en originele, ronde ontwerpen. Alle modellen hebben gemeenschappelijk dat ze dienen als praktische opbergmeubel en tegelijkertijd prachtige blikvangers zijn.

Bekijk de boekenkasten van Piet Klerkx

Bent u op zoek naar een mooie boekenkast voor uw boekencollectie of persoonlijke accessoires? Bij Piet Klerkx bent u aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie. Zoek de kast die bij u past in één van onze zes winkels of bekijk het aanbod direct online.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND