armstoel Scola

enzo luca

armstoel Scola

enzo luca
armstoel Scola
armstoel Scola
Levertijd: 10 weken, exclusief bezorgkosten.
429,-

Specificaties

Advies / let op Eetkamerbank is alleen mogelijk op poten in de kleur RVS of zwart gemoffeld. Metalen poten zijn altijd rond. De armlegger van de armstoel is altijd zwart.
Bekleding: Leverbaar in diverse stoffen en leders.
Kleur poten RVS of zwart gemoffeld (zie delen).
Materiaal poten Metaal.
Omschrijving Leder L2
Omschrijving Kleur 1: Leder Rancho, Cognac
Omschrijving Kleur 2: Leder Rancho, Cognac
Omschrijving Armstoel- metaal
Omschrijving poten (rond)
Omschrijving ca 55x90x55 cm bhd
Type wiel: Leverbaar met diverse wielen.
Zitdiepte: Stoel: Ca 45cm. Eetkamerbank: Ca 50cm.
Zithoogte: Stoel: Ca 48cm. Eetkamerbank: Ca 50cm.

Ervaar dit product zelf in

Fauteuils

Ook al lukt het niet altijd, iedereen heeft wel een moment op de dag dat het tijd is voor ontspanning. Wat is er dan beter dan zo’n heerlijk comfortabele stoel waarin u met opgetrokken benen of rechtop zittend even tot rust komt. Onze collectie fauteuils is geselecteerd op basis van comfort met goede ondersteuning in de rug en een zithouding die past bij de gebruiker. Wij bieden ruime keuzemogelijkheden in fauteuils zodat u kiest wat bij u past. Bovendien vindt u bij ons veel kleuren en stijlen zodat de stoel past bij uw interieur en wensen.
 

Relaxfauteuils

Relaxfauteuils zijn hoge fauteuils waarvan de meeste modellen verstelbaar zijn voor de rug en benen en bovendien op een draaipoot staan. Waren dit soort stoelen vroeger bestemd voor oude mensen, tegenwoordig zijn relaxfauteuils vooral verkrijgbaar in modern designs, vele kleuren en bijzondere stoffen.  Ze zijn een ware toevoeging aan uw woonruimte vanwege het ontwerp en natuurlijk het ultieme zitcomfort.
 

Bekijk de collectie fauteuils bij Piet Klerkx

Bent u op zoek naar een mooie en comfortabele fauteuil? Bezoek dan een van onze zes winkels en probeer ze op uw gemak uit. Onze adviseurs laten u graag de modellen zien.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND