hoekbank Infiniti

Montel

hoekbank Infiniti

Montel
De Montel Infiniti hoekbank is een comfortabele bank met een strakke uitstraling. De losse kussens en de armleuningen maken deze bank nog aangenamer. Dankzij de lendekussens die gratis meegeleverd worden, is deze stijlvolle bank geschikt om actief rechtop te zitten. Om lekker languit te liggen maak je gebruik van de gemakkelijke longchair. Voor de binnenvering heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden.
hoekbank Infiniti
hoekbank Infiniti
Levertijd: 7 weken, exclusief bezorgkosten.
2699,-

Specificaties

Bekleding: Stof Pulse in kleur 65 Grey
Materiaal poten Hout..
Opstelling Opstelling D1
Poten: Koloniaal
Omschrijving Actiestof Pulse (2C)
Omschrijving 65 grey
Omschrijving houten poot, koloniaal
Totale afmeting (bxhxd) 311 x 85 x 181
Zitdiepte: 50cm.
Zithoogte: 47cm.

Ervaar dit product zelf in

Xooon

Xooon richt zich op (jonge) mensen die bewegingsvrijheid nodig hebben. De meubelen zijn er om op te leven en moeten wat kunnen hebben. De producten zijn trendy en dat ziet u aan de gebruikte kleuren en materialen, zoals pure houtsoorten, RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteitsleder.

Met banken, kasten, stoelen, tafels, verlichting en woonaccessoires biedt Xooon een totaalconcept voor de woonkamer. De collectie bestaat uit betaalbare basisstukken voor uw interieur en een groot assortiment decoratieve artikelen. Dit zijn innovatieve producten en een lijn voorwerpen die u waarschijnlijk al ergens van kent. Dat klopt, dit zijn de zogenaamde reïnventeds: oude producten in een nieuw jasje. Accessoires die een glimlach op uw gezicht toveren.