3 zitsbank Elliot Plus

Montel

3 zitsbank Elliot Plus

Montel
De Elliot plus bank is een eigentijdse, stoffen designbank, die past in verschillende woonstijlen zoals Scandinavisch, design, basic of romantisch. De hoge poten zorgen voor een ruimtelijk gevoel in je woonkamer. De bank is ook verkrijgbaar als 2,5-zitsbank, zodat je altijd de bank vindt die past bij jouw interieur!
3 zitsbank Elliot Plus
3 zitsbank Elliot Plus
Levertijd: 7 weken, exclusief bezorgkosten.
1139,-

Specificaties

Ingangsdatum 1-7-2019
Kleur poten Metaal: Geborsteld chroom of chroom. Meerprijs: RAL kleuren. Houten poot: zie bij Opm.
Materiaal poten Metaal of hout.
Omschrijving Actiest. De Luxe (2B),44 steel
Omschrijving metalen poot, geb. chroom
Omschrijving excl. sierkussen en sluimerrol
Vulling rug Polyether SG 25, afgedekt met 200 gram Dacron
Zitdiepte: 54cm.
Zithoogte: 47cm.

Ervaar dit product zelf in

Wonen en werken in één met Enzo Luca meubels

De Enzo Luca designmeubels lenen zich perfect voor de overgang van werken naar wonen. De Enzo Luca stoelen bijvoorbeeld zijn zeer geschikt om een lange tijd in te zitten. Steeds meer mensen werken soms een dag thuis en daar heeft dit merk op ingespeeld. Werk vanuit een stoel van dit merk aan de grote keukentafel en geniet vervolgens heerlijk van je diner vanuit dezelfde stoel. Het merk laat zich inspireren door het dagelijkse leven en daardoor ervaart iedereen het comfort van de Enzo Luca stoelen en banken. Daarnaast worden de Enzo Luca designmeubels gekarakteriseerd door de Hollandse nuchterheid, maar ook voel je de Italiaanse sferen. Zo wordt het beste van twee werelden gecombineerd.

Bekijk het ruime aanbod bij Piet Klerkx

Enzo Luca heeft een gevarieerde meubelcollectie. De modellen hebben een karakteriserend design en zijn ontworpen voor diegene die net wat meer willen dan de standaard meubels. Gemaakt van natuurlijke materialen en betaalbaar. Benieuwd geworden naar de collectie? Kom dan naar een van onze vestigingen. Heb je een mooi Enzo Luca meubel gezien of ben je helemaal verkocht door dit design en wil je graag advies over hoe dit in je woning past? Bij Piet Klerkx ontvang je vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies. Een advies dat past bij wat je mooi vindt, wie je bent en hoe je leeft.

Hoe kan ik je helpen?