Model Dalton

Montel

Model Dalton

Montel
Model Dalton
Model Dalton
Levertijd: 7 weken, exclusief bezorgkosten.
1349,-

Specificaties

Extra informatie Zie informatieblad voor overige informatie. Bij poten RVS en geborsteld zijn cones standaard chroom uitgevoerd. Bij poten zwart, RAL en hout zijn cones standaard in zwart uitgevoerd. Standaard zithoogte/zitdiepte per maat: Small = 42/50, Medium = 45/52, L
Ingangsdatum 1-7-2019
Kleuren Zie informatieblad , elektr. verstelb. hoofdst. (300,-), lendenpomp (100,-), kruisvoet KMF2 (50,-), combistoffering armen in leder M3 (250,-)
Opstelling Relaxfauteuil Large
Poten: Schotelvoet, Stervoet of vaste voet.
Omschrijving Stofgroep A
Omschrijving **Stof? Kleur?
Omschrijving **Poot? Kleur?
Omschrijving Relaxfauteuil Small
Omschrijving Manueel verstelbaar
Omschrijving S
Vulling rug Koudschuim HR 30kg/m3 afgedekt met Diolenwattenafdeklaag

Ervaar dit product zelf in

Tv-meubelen in diverse stijlen

Het gemeenschappelijke kenmerk van tv-meubelen is dat de tv op de juiste hoogte staat zodat u vanaf de zithoek goed zicht hebt en dat alle kabels weggewerkt worden. Dat is dan ook het enige dat de tv-meubelen bij Piet Klerkx delen, want de modellen lopen uiteen van landelijk en robuust tot modern en design. Zo vindt u bijvoorbeeld massieve, eikenhouten meubels of houten meubels waarin de nerven en knoesten duidelijk zichtbaar zijn. Als u van modern houdt, dan zijn er diverse wandmeubels op pootjes of zwevend met een strakke vormgeving. Voor liefhebbers van kleur zijn er tv-meubelen in MDF met een kleur mogelijk zoals grijs, blauw of beige.

Diverse modellen tv-meubelen

Naast verschillende stijlen vindt u ook diverse modellen tv-kasten. Meestal zijn tv-meubelen lage kasten zodat de tv op ooghoogte staat vanuit uw zithoek. Denk hierbij aan compleet gesloten kasten voor een nette en overzichtelijke look. Of een combinatie van gesloten en open zodat u de kast ook als toonkast kunt gebruiken voor uw favoriete accessoires. Naast alle lage modellen waarbij de tv altijd zichtbaar is, biedt Piet Klerkx ook modellen waarbij u de tv achter kastdeuren zet. Dit zijn hoge kasten die, wanneer de deurtjes gesloten zijn, voor een opgeruimd uiterlijk zorgen.

Bekijk de tv-meubelen

Bent u op zoek naar een mooi en passend tv-meubel? Bij Piet Klerkx vindt u gegarandeerd een model dat bij uw smaak en interieur past. Ga op zoek naar uw favoriete model in één van onze zes winkels of bekijk het aanbod direct online.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?