hoekbank Jaxx

Huiscollectie

hoekbank Jaxx

Huiscollectie
Bank Jaxx is een strakke, moderne bank bestaande uit beukenhout en houtvezelplaat. Deze absolute topper is in een luxueuze stof en leder leverbaar. De bank is gevuld met polyether en mooi afgewerkt met metalen poten. Met een zithoogte van 44 centimeter en zitdiepte van 56 centimeter heeft dit eigentijdse ontwerp een top zitcomfort. De verfijnde kussens zijn niet keerbaar. Haal deze blikvanger in huis en geniet in stijl van optimaal comfort!

In de winkel zijn diverse kleuren stof en leder leverbaar.
hoekbank Jaxx
hoekbank Jaxx
Levertijd: 7 weken, exclusief bezorgkosten.
1499,- 1799,-

Specificaties

Bekleding: Leverbaar in diverse stoffen en leders.
Ingangsdatum 19-02-2019
Kleur poten Chroom of zwart.
Kussens keerbaar: Niet mogelijk.
Materiaal poten Metaal.
Omschrijving Stof Napoli, kleur 68 Darkgrey
Omschrijving Zitvulling: VP Polyether
Omschrijving Poten: metaal MF Zwart
Vulling rug Polyetherschuim SG25 afgedekt met Diolenwatten.
Zitdiepte: Ca 56cm.
Zithoogte: Ca 44cm.

Ervaar dit product zelf in

Wonen en werken in één met Enzo Luca meubels

De Enzo Luca designmeubels lenen zich perfect voor de overgang van werken naar wonen. De Enzo Luca stoelen bijvoorbeeld zijn zeer geschikt om een lange tijd in te zitten. Steeds meer mensen werken soms een dag thuis en daar heeft dit merk op ingespeeld. Werk vanuit een stoel van dit merk aan de grote keukentafel en geniet vervolgens heerlijk van je diner vanuit dezelfde stoel. Het merk laat zich inspireren door het dagelijkse leven en daardoor ervaart iedereen het comfort van de Enzo Luca stoelen en banken. Daarnaast worden de Enzo Luca designmeubels gekarakteriseerd door de Hollandse nuchterheid, maar ook voel je de Italiaanse sferen. Zo wordt het beste van twee werelden gecombineerd.

Bekijk het ruime aanbod bij Piet Klerkx

Enzo Luca heeft een gevarieerde meubelcollectie. De modellen hebben een karakteriserend design en zijn ontworpen voor diegene die net wat meer willen dan de standaard meubels. Gemaakt van natuurlijke materialen en betaalbaar. Benieuwd geworden naar de collectie? Kom dan naar een van onze vestigingen. Heb je een mooi Enzo Luca meubel gezien of ben je helemaal verkocht door dit design en wil je graag advies over hoe dit in je woning past? Bij Piet Klerkx ontvang je vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies. Een advies dat past bij wat je mooi vindt, wie je bent en hoe je leeft.

Hoe kan ik je helpen?