hoekbank Jaxx

Huiscollectie

hoekbank Jaxx

Huiscollectie
Bank Jaxx is een strakke, moderne bank bestaande uit beukenhout en houtvezelplaat. Deze absolute topper is in een luxueuze stof en leder leverbaar. De bank is gevuld met polyether en mooi afgewerkt met metalen poten. Met een zithoogte van 44 centimeter en zitdiepte van 56 centimeter heeft dit eigentijdse ontwerp een top zitcomfort. De verfijnde kussens zijn niet keerbaar. Haal deze blikvanger in huis en geniet in stijl van optimaal comfort!

In de winkel zijn diverse kleuren stof en leder leverbaar.
hoekbank Jaxx
hoekbank Jaxx
Levertijd: 8 weken, exclusief bezorgkosten.
1499,- 1799,-

Specificaties

Bekleding: Leverbaar in diverse stoffen en leders.
Ingangsdatum 19-02-2019
Kleur poten Chroom of zwart.
Kussens keerbaar: Niet mogelijk.
Materiaal poten Metaal.
Omschrijving Stof Napoli, kleur 68 Darkgrey
Omschrijving Zitvulling: VP Polyether
Omschrijving Poten: metaal MF Zwart
Vulling rug Polyetherschuim SG25 afgedekt met Diolenwatten.
Zitdiepte: Ca 56cm.
Zithoogte: Ca 44cm.

Ervaar dit product zelf in

Xooon

Xooon richt zich op (jonge) mensen die bewegingsvrijheid nodig hebben. De meubelen zijn er om op te leven en moeten wat kunnen hebben. De producten zijn trendy en dat ziet u aan de gebruikte kleuren en materialen, zoals pure houtsoorten, RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteitsleder.

Met banken, kasten, stoelen, tafels, verlichting en woonaccessoires biedt Xooon een totaalconcept voor de woonkamer. De collectie bestaat uit betaalbare basisstukken voor uw interieur en een groot assortiment decoratieve artikelen. Dit zijn innovatieve producten en een lijn voorwerpen die u waarschijnlijk al ergens van kent. Dat klopt, dit zijn de zogenaamde reïnventeds: oude producten in een nieuw jasje. Accessoires die een glimlach op uw gezicht toveren.