hoekbank Brooklyn

Montel

hoekbank Brooklyn

Montel
De Montel Brooklyn is een moderne bank voorzien van alle comfort. Want dankzij de opklapbare armleuning en verstelbare hoofdsteun kijk je uit naar een avond thuis ontspannen op de bank. De Montel Brooklyn is een slank en strak doch tijdloos vormgegeven model dat bij vrijwel ieder interieur past. De Montel Brooklyn is een elementenbank en is helemaal zelf samen te stellen, denk hierbij aan verschillende opstellingen, kleuren, stof- en leeruitvoeringen of een combinatie hiervan. Bij de Montel Brooklyn is gratis bonell binnenvering inbegrepen voor duurzaam en comfortabel zitten.
hoekbank Brooklyn
hoekbank Brooklyn
Levertijd: 7 weken, exclusief bezorgkosten.
1399,- 1599,-

Specificaties

Bekleding: Stof kleur 15 A Light Grey
Materiaal poten Metaal
Opstelling A2: Hoek met eiland links + 2 zits AR
Poten: Zwart
Omschrijving E1ABL+2AR (A2)
Omschrijving Stof Rovigo (SA) 15A LightGrey
Omschrijving Poten metaal zwart gelakt
Totale afmeting (bxhxd) 276 x 82 x 216 cm.
Zitdiepte: 58 cm.
Zithoogte: 45 cm.

Ervaar dit product zelf in

Xooon

Xooon richt zich op (jonge) mensen die bewegingsvrijheid nodig hebben. De meubelen zijn er om op te leven en moeten wat kunnen hebben. De producten zijn trendy en dat ziet u aan de gebruikte kleuren en materialen, zoals pure houtsoorten, RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteitsleder.

Met banken, kasten, stoelen, tafels, verlichting en woonaccessoires biedt Xooon een totaalconcept voor de woonkamer. De collectie bestaat uit betaalbare basisstukken voor uw interieur en een groot assortiment decoratieve artikelen. Dit zijn innovatieve producten en een lijn voorwerpen die u waarschijnlijk al ergens van kent. Dat klopt, dit zijn de zogenaamde reïnventeds: oude producten in een nieuw jasje. Accessoires die een glimlach op uw gezicht toveren.