bijzettafel Bruut

bijzettafel Bruut

Salontafel Bruut is een robuust, strak model gemaakt van oud teakhout.
De tafel is 35 centimeter hoog en verkrijgbaar in lengtes van 100, 120 en 140 centimeter. Door de afwerking met was wordt de structuur van de nerven duidelijk. Hierdoor krijgt de tafel een natuurlijke en landelijke look. Opbergruimte nodig? Salontafel Bruut is ook verkrijgbaar met 2 of 4 laden. Ideaal voor het opbergen van tijdschriften of bijvoorbeeld de afstandbediening. Een functioneel en mooi meubelstuk voor bij de bank.
bijzettafel Bruut
bijzettafel Bruut
Levertijd: 18 weken, exclusief bezorgkosten.
299,- 349,-

Specificaties

Afwerking Was.
Afwijkingen: Geen afwijkingen en maatwerk mogelijk.
Bladdikte: Ca 1 cm. Regels ca 7 cm.
Ingangsdatum 04-03-2019
Kleuren Kuno.
Materiaal Combinatie van oud teak en diverse houtsoorten.
Montagekosten Door natuurlijke eigenschappen van het hout ontvangt u uw eigen unieke produkt.
Omschrijving Oud Teak kleur Kuno
Omschrijving ca 40x70x40 cm bhd

Ervaar dit product zelf in

Xooon

Xooon richt zich op (jonge) mensen die bewegingsvrijheid nodig hebben. De meubelen zijn er om op te leven en moeten wat kunnen hebben. De producten zijn trendy en dat ziet u aan de gebruikte kleuren en materialen, zoals pure houtsoorten, RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteitsleder.

Met banken, kasten, stoelen, tafels, verlichting en woonaccessoires biedt Xooon een totaalconcept voor de woonkamer. De collectie bestaat uit betaalbare basisstukken voor uw interieur en een groot assortiment decoratieve artikelen. Dit zijn innovatieve producten en een lijn voorwerpen die u waarschijnlijk al ergens van kent. Dat klopt, dit zijn de zogenaamde reïnventeds: oude producten in een nieuw jasje. Accessoires die een glimlach op uw gezicht toveren.

Hoe kan ik je helpen?