relaxfauteuil Jenzo

fauteuilplein

relaxfauteuil Jenzo

fauteuilplein
relaxfauteuil Jenzo
relaxfauteuil Jenzo
Levertijd: 8 weken, exclusief bezorgkosten.
1499,-

Specificaties

Advies / let op De relaxfauteuil is verstelbaar door middel van een gasveer, tegen meerprijs ook mogelijk met 2 motoren (deel 901). Wanneer u kiest voor een metalen voet wordt de verbindingsbuis altijd in metaal kleur geleverd, bij een houten voet wordt de verbindingsbui
Bekleding: Leverbaar in diverse stoffen en leders.
Ingangsdatum 11-07-2018
Kleur poten Leverbaar in diverse kleuren.
Materiaal poten Metaal of hout.
Omschrijving Leder L2
Omschrijving Leder Semi/Split, 315 Red
Omschrijving Elektrisch verstelb. 2 motoren
Omschrijving Relaxfauteuil Small
Vulling rug Koudschuim SG35.
Zitdiepte: Small: Ca 51cm. Medium: Ca 52cm. Large: Ca 55cm.
Zithoogte: Small: Ca 45cm. Medium: Ca 47cm. Large: Ca 49cm.

Ervaar dit product zelf in

Wonen en werken in één met Enzo Luca meubels

De Enzo Luca designmeubels lenen zich perfect voor de overgang van werken naar wonen. De Enzo Luca stoelen bijvoorbeeld zijn zeer geschikt om een lange tijd in te zitten. Steeds meer mensen werken soms een dag thuis en daar heeft dit merk op ingespeeld. Werk vanuit een stoel van dit merk aan de grote keukentafel en geniet vervolgens heerlijk van je diner vanuit dezelfde stoel. Het merk laat zich inspireren door het dagelijkse leven en daardoor ervaart iedereen het comfort van de Enzo Luca stoelen en banken. Daarnaast worden de Enzo Luca designmeubels gekarakteriseerd door de Hollandse nuchterheid, maar ook voel je de Italiaanse sferen. Zo wordt het beste van twee werelden gecombineerd.

Bekijk het ruime aanbod bij Piet Klerkx

Enzo Luca heeft een gevarieerde meubelcollectie. De modellen hebben een karakteriserend design en zijn ontworpen voor diegene die net wat meer willen dan de standaard meubels. Gemaakt van natuurlijke materialen en betaalbaar. Benieuwd geworden naar de collectie? Kom dan naar een van onze vestigingen. Heb je een mooi Enzo Luca meubel gezien of ben je helemaal verkocht door dit design en wil je graag advies over hoe dit in je woning past? Bij Piet Klerkx ontvang je vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies. Een advies dat past bij wat je mooi vindt, wie je bent en hoe je leeft.

Hoe kan ik je helpen?