De zekerheden

van Piet Klerkx

De 7 zekerheden

Van Piet Klerkx

1. Laagste prijs garantie

Piet Klerkx biedt u een enorme keuze aan meubelen tegen de laagste prijzen. Vindt u uw aankoop ergens anderstoch goedkoper, dan betalen wij u het verschil terug! Zo betaalt u bij Piet Klerkx nooit teveel.De Piet Klerkx Laagsteprijs-garantie is geldig tot 3 weken na aankoop en op vertoon van de originele orderbon. U ontvangt de garantie op al uw aankopen bij Piet Klerkx Wonen & Design en Piet Klerkx Slapen.

2. 5 jaar garantie

Onze garantievoorwaarden zijn conform de garantievoorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Dit betekent dat u drie jaar kwaliteitsgarantie op basis van afschrijving krijgt. Deze garantie geldt op productklachten. Gebruiksklachten zijn uitgesloten van garantie.

3. De nieuwste woontrends

Bij Piet Klerkx vindt u altijd de nieuwste trends op het gebied van wonen. Neem een kijkje in een van onze winkels en laat u verassen door onze uitgebreide collectie. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkeling door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

4. grootste keuze in stijlen en (design)merken

Piet Klerkx heeft ene breed aanbod en een zeer ruime keuze in stijlen en merken. Een eigentijdse en trendy collectie met meubels en woonaccessoires voor iedereen en elk budget.

5. 100% tevredenheids- garantie

Voordat wij vertrekken, controleren wij samen met u uw meubelen nog een keer zorgvuldig. Vervolgens nemen wij gezamenlijk het bezorg- en afleververslag door. U laat ons door ondertekening weten dat u honderd procent tevreden bent over de meubelen en de afleverservice.

6. Altijd gratis kleur- en interieuradvies

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies. Laat je verrassen en inspireren!

7. Eigen montage- en bezorgdienst

De bezorgdienst van Piet Klerkx brengt de meubels graag bij je thuis en indien nodig monteren wij ze ook voor je. 
Bovendien kun je bij de aflevering van je meubelen betalen via pin. 
Dat is wel zo handig! Via de orderstatus kun je online je bestelling volgen en een bezorgdatum inplannen.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×