Piet's Winterweken

Voordeel bij aankoop van een keuken of badkamer

Tijdens de winterweken jouw favoriete stamppot klaarmaken in je nieuwe keuken, wie wil dat nu niet? Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of is je badkamer aan vernieuwing toe? Kom tijdens de winterweken naar Piet Klerkx want nu profiteer je van veel voordeel.

Heb je een nieuwe keuken nodig? Dan hebben we een leuk cadeau voor je! Namelijk een gratis wooncheque. Dit betekent dat je naast een nieuwe keuken ook korting krijgt op alles wat je nog verder in huis kunt gebruiken want Piet Klerkx heeft echt alles!

Keukens en badkamers zijn te koop bij Piet Klerkx in Amersfoort en Waalwijk.

Heb je een nieuwe badkamer nodig? Dan hebben we een leuk cadeau voor je! Namelijk een gratis wooncheque. Dit betekent dat je naast een nieuwe badkamer ook korting krijgt op alles wat je nodig hebt voor in huis want Piet Klerkx heeft echt alles!

Keukens en badkamers zijn te koop bij Piet Klerkx in Amersfoort en Waalwijk.

Acties wonen en slapen

Ben je op zoek naar een nieuwe bank of een totale nieuwe inrichting voor je woonkamer? Dan hebben we tijdens de winterweken ook extra voordeel voor jou. 

Piet woontrends

woontrend ruig & rust

Eén van de actuele trends is 'Ruig & Rust'. Het staat voor een evenwichtig interieur; met stoere, grote vormen, zonder al teveel details en accessoires.

woontrend stil & puur

Een minimalistisch en licht interieur vormt de basis, met een subtiele combinatie van verschillende wit tinten en kleurnuances. Stil & Puur dekt perfect de lading van deze woontrend.

woontrend pastel & balans

Ronde vormen en ranke, functionele ontwerpen. Uitgevoerd in pasteltinten, licht hout en met zachte stoffen. Het zijn de basisingrediënten van de woontrend 'Pastel & Balans'.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×