Maak kennis met Henders & Hazel en XOOON

Piet Klerkx hét huis van ruim 150 merken waaronder Henders & Hazel en Xooon. Het aanbod is te vinden in alle Piet Klerkx woonwinkels in Nederland. Laat je inspireren door hoogwaardige meubels om zo jouw ideale setting thuis te creëren. Voor ieder wat wils!

Henders & Hazel: wonen met karakter

Henders & Hazel staat voor originaliteit en eigenzinnigheid. De ontwerpers laten zich inspireren door andere culturen en reizen de wereld rond voor nieuwe ideeën. Hierdoor is gekozen voor gebruik van natuurlijk materialen voor de uitvoering dat zorgt voor een exclusieve collectie van comfortabele en tijdloze meubels. Ontdek de laatste collectie van Henders & Hazel snel in één van de Piet Klerkx woonwinkels en laat je adviseren door onze adviseurs of doe alvast inspiratie op uit de nieuwste catalogus 2023.

XOOON: Weerspiegel je eigen woonstijl

De meubels van XOOON worden met aandacht en vakmanschap met de hand gemaakt. Dat is terug te zien aan de hoogwaardige kwaliteit. Het merk maakt gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, textiel, beton, glas en leder. Deze materialen worden op een stijlvolle en eigenzinnige manier met elkaar gecombineerd waardoor er een uniek effect ontstaat. XOOON gebruikt de kleuren van de laatste internationale trends. Ook dat is te zien aan het assortiment van XOOON, wat naast eigenzinnig ook altijd trendy is. Ontdek de XOOON eetkamerstoelen, XOOON stoelen, of een bank of fauteuil van XOOON bij één van de Piet Klerkx winkels. Online inspiratie opdoen? Bekijk dan hier het online lookbook ‘22-’23

Maak snel een afspraak!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten