WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Maak kennis met Henders & Hazel en XOOON

Piet Klerkx hét huis van ruim 150 merken waaronder Henders & Hazel en XOOON. Laat je inspireren door hoogwaardige meubels om zo jouw ideale setting thuis te creëren. Voor ieder wat wils!

Henders & Hazel: wonen met karakter

Henders & Hazel staat voor originaliteit en eigenzinnigheid. De ontwerpers laten zich inspireren door andere culturen en reizen de wereld rond voor nieuwe ideeën. Hierdoor is gekozen voor gebruik van natuurlijk materialen voor de uitvoering dat zorgt voor een exclusieve collectie van comfortabele en tijdloze meubels. Ontdek de laatste collectie van Henders & Hazel snel bij Piet Klerkx Waalwijk, Amersfoort en Amsterdam.

Bekijk de actiefolder


XOOON: Weerspiegel je eigen woonstijl

De meubels van XOOON worden met aandacht en vakmanschap met de hand gemaakt. Dat is terug te zien aan de hoogwaardige kwaliteit en gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, textiel, beton, glas en leder. Deze materialen worden op een stijlvolle en eigenzinnige manier met elkaar gecombineerd waardoor er een uniek effect ontstaat. Ontdek het XOOON assortiment bij Piet Klerkx Waalwijk en Amersfoort.

Bekijk de actiefolder

Maak snel een afspraak!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten