Heeft u ons al gezien in Wendy Magazine?

Piet Klerkx is trotse partner van Wendy Magazine!

Piet Klerkx en Wendy van Dijk slaan de handen ineen, zo wilt u wonen! Wij zijn trotse partner van Wendy magazine en laten u samen met Wendy van Dijk haar favorieten zien in 'Wendy's Choice'. Van een heerlijke Loungebank, designmeubelen tot stoere accessoires. Wendy gaat in het magazine en online veel meer aan wonen doen. ‘Thuis bij’, de vaste rubriek waarin de interieurs van Bekende Nederlanders in woord en beeld worden geshowd, zal worden uitgebreid, maar er valt nog zoveel meer te vertellen. Vanuit Piet Klerkx zal er vanuit expertise en inspiratie volop met tips en tricks worden gestrooid: wonen als deze BN’ers, hoe doe je dat? En vooral: wat zijn de vele alternatieven? Samen gaan Wendy en Piet Klerkx u op alle kanalen meenemen in de seizoenen, de stijlen, de materialen en de collecties. Vanuit het gevoel en de zoektocht naar geluk van Wendy en de expertise van Piet. Nieuwsgierig hoe? Blijf het volgen op onze website,  social media kanalen en in de komende magazines!

 

  Wat is Wendy Magazine?

  Wendy Magazine is een maandblad waarin Wendy van Dijk neemt je mee in haar wereld en biedt verdieping door interviews met bekende en onbekende Nederlanders, tips, testen en prachtige fotografie. De thema’s die uitgediept worden zijn liefdevol, inspirerend en in balans. In elke editie is een special verwerkt gericht op de peilers van WENDY: wonen, reizen, styles, kids, health, lezen, werken en food. 

  Hoe herkend u Wendy Magazine in de winkel?
  Door de hele winkel vindt u Wendy's favorieten meubelen en accessoires. De producten zijn te herkennen aan het 'Wendy Choice' label.

   

   Bent u ook toe aan een metamorfose?

   Maak een afspraak bij Piet Klerkx en bespreek de mogelijkheden voor jouw metamorfose. Onze adviseur vertaalt jouw wensen naar mogelijkheden. Samen met jou maakt de adviseur schetsen en vergelijken jullie stalen en stijlen om je vervolgens een zo goed mogelijk advies te geven. Laat je verrassen en inspireren!

   BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND