Adviesgesprek op jouw manier

Plan hier jouw afspraak in onze showroom. Snel een keuken of badkamer nodig? Wees er snel bij en verzeker jezelf van een plekje. 

  • Persoonlijk advies op maat
  • Uitgewerkt 3D ontwerp van jouw nieuwe keuken of badkamer
  • Ontvang een heldere prijsindicatie op papier 

Keuken- en badkameradvies bij Piet Klerkx

Persoonlijk keuken- en badkameradvies

Bij Piet Klerkx Waalwijk kun je terecht voor persoonlijk keuken- en badkameradvies. Onze professionele keuken- en badkamerspecialisten staan voor je klaar om jou te helpen bij het creëren van jouw droomkeuken en –badkamer. Met 3D-tekening, op basis van jouw budget en jouw stijl. Zo komt jouw droomwoning steeds dichterbij!

Wat kan je verwachten van keukenadvies?

Bij een nieuwe keuken uitzoeken komt veel kijken. Welke indeling kies je, hoe maak je optimaal gebruik van de ruimte en het licht, voor welke materialen kies je, welke kleuren vind je mooi en welke apparatuur kies je uit? Zoveel opties, zoveel vragen. Daar helpen onze ervaren adviseurs jou graag bij. Onze keukenspecialisten zijn op de hoogte van alle nieuwste trends en technieken en helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale keuken. De adviseurs denken graag met je mee over alle mogelijkheden en weten jou te verrassen met opties waar je zelf niet aan gedacht had. Ook maken zij graag een 3D-tekening van de keuken voor jou om je een goed beeld van het eindresultaat te geven. Met de hulp van onze ervaren keukenspecialisten wordt een keuken uitzoeken een aangenaam avontuur!

Keukenadvies bij Piet Klerkx Waalwijk

Voor jouw persoonlijke keukenadvies ben je van harte welkom bij onze Piet Klerkx showroom in Waalwijk. Hier vind je de grootste collectie meubelen, van design tot onze kwalitatieve huiscollectie, maar ook woonaccessoires, keukens, badkamers, vloeren en gordijnen. Bekijk onze keukencollectie en laat je inspireren. De collectie omvat vele merken in verschillende prijsklassen. In combinatie met het persoonlijke stijladvies ontdek je bij Piet Klerkx XXL Waalwijk jouw ideale droomkeuken.

Wat kan je verwachten van badkameradvies?

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer zijn er ontzettend veel opties. Welke badkamermeubels en apparatuur kies je uit, voor welke indeling ga je, hoe maak je optimaal gebruik van de ruimte en het licht en voor welke materialen kies je op de vloer en wand? Onze badkamer adviseurs zijn op de hoogte van alle nieuwste trends en technieken op het gebied van badkamers en helpen je graag bij het uitzoeken van jouw ideale badkamer. De badkamer specialist denkt graag met je mee over alle mogelijkheden en verrast je met opties waar je zelf niet aan zou denken. Ook kan onze badkamerspecialist een 3D-tekening van jouw droombadkamer maken zodat je een goed beeld van het eindresultaat krijgt. Met de hulp van onze ervaren badkamer specialisten wordt de zoektocht naar jouw droombadkamer een aangenaam avontuur!

Badkameradvies bij Piet Klerkx Waalwijk

Ook voor jouw persoonlijke badkameradvies ben je van harte welkom bij onze Piet Klerkx showroom in Waalwijk. Bekijk de uitgebreide badkamercollectie en laat je inspireren.  De collectie omvat vele merken in verschillende prijsklassen. In combinatie met het persoonlijke stijladvies ontdek je bij Piet Klerkx XXL Waalwijk jouw ideale droombadkamer.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten