WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Piet Klerkx staat voor je klaar

Je bent van harte welkom in onze winkels. Dankzij de ruime opzet van onze winkels kunnen wij je veilig blijven ontvangen en op gepaste afstand. Wil je gericht komen winkelen? Maak dan voor je bezoek een afspraak met één van onze adviseurs. Ontdek welke Piet Klerkx winkel bij jou in de buurt is en laat je inspireren! 

Wil je graag een afspraak maken met één van onze adviseurs, maar voelt het niet prettig om tijdens onze openingstijden langs te komen? Ook dan zijn wij er voor je en openen wij onze deuren speciaal voor jou, wanneer het jou uitkomt. Wil je graag een afspraak maken buiten de openingstijden? Neem dan telefonisch contact op met de betreffende winkel of plan jouw afspraak eenvoudig online.
 

Piet Klerkx staat voor je klaar om van jouw huis een thuis te maken. Daarom maken wij het mogelijk om een online adviesgesprek te plannen met één van onze adviseurs. Zo krijg je een persoonlijk en professioneel advies op maat, gewoon vanuit jouw woonkamer. Hoe groot of klein je vraag ook is, Piet Klerkx staat voor je klaar. In de handleiding leggen we je precies uit hoe je zo'n online adviesgesprek werkt.
 

  • Plan een online adviesgesprek
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten