Wooninspiratie

Lees hier de leukste en nieuwste interieur ideeën

 • De 20.000 vierkante meters van Piet Klerkx worden steeds meer gevuld met ruimtes voor de verschillende stijlen en merken die Piet aanbiedt. Zo is nu de afdeling Montèl helemaal af.

 • Groots! Dat is het woord wat ik gebruik voor de nieuwe ingang van Piet Klerkx. Natuurlijk heb ik jullie al eerder verteld over de ingang maar hoe snel het zich ontwikkeld is niet meer bij te houden.

 • In onze nieuw winkel komen op verschillende plaatsen rondom het pand mooie, grote etalages. De eerste ramen zijn geplaatst en het resultaat is fantastisch! Op deze manier hebben we straks in de winkel ook extra daglicht waardoor de producten nog beter tot hun recht komen.

 • De nieuwe ingang van onze winkel in Waalwijk krijgt steeds meer vorm. De grote raampartijen zijn geplaatst en ook de vloer van de entree is geëgaliseerd. We moeten nog even geduld hebben, maar over een aantal weken kunnen wij jullie via deze indrukwekkende ingang verwelkomen in onze nieuwe winkel!

 • De straat voor de hoofdingang van Piet Klerkx in Waalwijk wordt op de moment vervangen. Om je toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we tijdens de verbouwing op een creatieve manier een extra tijdelijke ingang gecreëerd. Aan de linkerzijde van ons filiaal (Prof. Zeemanstraat) vind je deze extra ingang. Je wordt door onze gastvrouwen op ludieke wijze ontvangen met een heerlijk hapje en drankje.

 • Nu Piet Klerkx in Waalwijk een totale metamorfose ondergaat kon ook de Gemeente Waalwijk niet achterblijven. De straten rondom ons vernieuwde filiaal wordt dan ook flink onder handen genomen en geheel vervangen. Het duurt nog even voordat we over de nieuwe straten kunnen rijden, maar het totaal beeld wordt geweldig!

 • De verbouwing bij Piet Klerkx in Waalwijk krijgt steeds meer vorm. Wij bouwen aan de grootste en de meest inspirerende woonbeleving van Nederland! De eerste fase van de verbouwing is inmiddels afgerond. Vol trots presenteren wij: De nieuwe design studio!

 • Een goede nachtrust is van groot belang. We worden er gelukkiger, fitter en zelfs slimmer van. Natuurlijk heeft een bed veel invloed op de kwaliteit van de nachtrust. Maar vaak vergeten we het belang van verduisteringsgordijnen.

 • Het is nu vooral nog erg veel zand, maar de eerste tekenen van onze splinter nieuwe parkeerplaats zijn te zien. De grote bergen zand zijn verdwenen en de grond is al gedeeltelijk geëgaliseerd. Ook zijn de eerste stoeptegels gelegd voor het voetpad.

Lees Piets liefde voor wonen

En prikkel je inspiratie

 • 156 pagina's aan inspiratie
 • De nieuwste trends
 • Gratis magazine
 • Snel thuis in je brievenbus

Plan een afspraak

Juiste keuze garantie op je aankoop

Wooninspiratie

Een huis is nooit klaar is een bekend gezegde. Wekelijks vliegen de tijdschriften, woonprogramma's en commercials je om de oren. We schrijven vanuit Piet Klerkx diverse artikelen volop wooninspiratie op het gebied van wonen, slapen, badkamers en keukens. Wat zijn nou echt de trends, wat zien onze inkopers op de bekende woonbeurzen van onder andere Milaan? Beurzen vol interieurinspiratie die wij zo goed mogelijk vertalen in onze blog's.

Interieurinspiratie

Interieurinspiratie kun je op vele manieren opdoen. We proberen met al onze ervaring in de meubelbranche je zo goed mogelijk te informeren over de laatste trends op het gebied van interieurideeën. Mocht je hulp willen op het gebied van interieurinspiratie na het lezen van onze blog's kun je bij Piet Klerkx terecht voor een compleet verzorgd interieuradvies. Onze interieuradviseurs geven je geheel gratis een compleet advies. Bekijk het gratis interieuradvies hier.

Interieurideeën

Uit recent onderzoek is gebleken dat in 83% van de gevallen de interieurideeën vanuit de vrouw des huizes komen. Vaker zijn deze interieurideeën op het gebied van kleur, woonaccessoires, verlichting en het herinrichten van bestaande meubels. Mannen beslissen vaker over grote uitgaven in de woonkamer zoals de hoekbank, eetkamerstoelen en eetkamertafels. Mochten jullie er nou niet uit komen met de interieurideeën die jullie hebben heeft Piet Klerkx ruim 100 interieuradviseurs klaar staan, elke dag van de week.

Grootste keuze wooninspiratie

Bij Piet Klerkx heb je op het gebied van meubels, slapen, keukens en badkamers een ruime keuze. Je vindt zowel in onze zes winkels als online vast en zeker een inrichting die helemaal bij jouw interieurideeën passen. Maak kennis met meer dan 80 jaar ervaring en laat je adviseren door één van onze interieuradviseurs .

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×