Wooninspiratie

Lees hier de leukste en nieuwste interieur ideeën

 • Het is weer tijd voor een rondje Piet Klerkx Waalwijk en om alle nieuwe ontwikkelingen te bewonderen. Wat er voor mij deze keer echt uitsprong was de afdeling van Bert Plantagie.

 • Stukje bij beetje wordt Piet ook binnen klaargemaakt voor de grote opening. In de tussentijd is de afdeling Henders en Hazel in zijn geheel af.

 • Ten eerste wens ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en natuurlijk ook namens Piet Klerkx! Wat gaan we met Piet een mooi jaar tegemoet. Een nieuw jaar met een nieuwe winkel.

 • Nog maar heel eventjes en dan is het kerst. Nog even snel een rondje door Piet Klerkx Waalwijk lopen voordat ik met de familie aan tafel ga.

 • Ik reed op de rotonde bij Piet Klerkx en het viel me op dat er enorme kranen stonden. Het nieuwe zijaanzicht van Piet is helemaal veranderd.

 • Ik liep weer eens door alle verschillende ,al bijna geheel ingerichte, ruimtes van Piet en het verbaasd me steeds weer wat een keuze je hebt! Gelukkig geven de medewerkers van Piet gericht advies waardoor je geen keuze stress krijgt.

 • De 20.000 vierkante meters van Piet Klerkx worden steeds meer gevuld met ruimtes voor de verschillende stijlen en merken die Piet aanbiedt. Zo is nu de afdeling Montèl helemaal af.

 • Groots! Dat is het woord wat ik gebruik voor de nieuwe ingang van Piet Klerkx. Natuurlijk heb ik jullie al eerder verteld over de ingang maar hoe snel het zich ontwikkeld is niet meer bij te houden.

 • In onze nieuw winkel komen op verschillende plaatsen rondom het pand mooie, grote etalages. De eerste ramen zijn geplaatst en het resultaat is fantastisch! Op deze manier hebben we straks in de winkel ook extra daglicht waardoor de producten nog beter tot hun recht komen.

Lees Piets liefde voor wonen

En prikkel je inspiratie

 • 156 pagina's aan inspiratie
 • De nieuwste trends
 • Gratis magazine
 • Snel thuis in je brievenbus

Plan een afspraak

Juiste keuze garantie op je aankoop

Wooninspiratie

Een huis is nooit klaar is een bekend gezegde. Wekelijks vliegen de tijdschriften, woonprogramma's en commercials je om de oren. We schrijven vanuit Piet Klerkx diverse artikelen volop wooninspiratie op het gebied van wonen, slapen, badkamers en keukens. Wat zijn nou echt de trends, wat zien onze inkopers op de bekende woonbeurzen van onder andere Milaan? Beurzen vol interieurinspiratie die wij zo goed mogelijk vertalen in onze blog's.

Interieurinspiratie

Interieurinspiratie kun je op vele manieren opdoen. We proberen met al onze ervaring in de meubelbranche je zo goed mogelijk te informeren over de laatste trends op het gebied van interieurideeën. Mocht je hulp willen op het gebied van interieurinspiratie na het lezen van onze blog's kun je bij Piet Klerkx terecht voor een compleet verzorgd interieuradvies. Onze interieuradviseurs geven je geheel gratis een compleet advies. Bekijk het gratis interieuradvies hier.

Interieurideeën

Uit recent onderzoek is gebleken dat in 83% van de gevallen de interieurideeën vanuit de vrouw des huizes komen. Vaker zijn deze interieurideeën op het gebied van kleur, woonaccessoires, verlichting en het herinrichten van bestaande meubels. Mannen beslissen vaker over grote uitgaven in de woonkamer zoals de hoekbank, eetkamerstoelen en eetkamertafels. Mochten jullie er nou niet uit komen met de interieurideeën die jullie hebben heeft Piet Klerkx ruim 100 interieuradviseurs klaar staan, elke dag van de week.

Grootste keuze wooninspiratie

Bij Piet Klerkx heb je op het gebied van meubels, slapen, keukens en badkamers een ruime keuze. Je vindt zowel in onze zes winkels als online vast en zeker een inrichting die helemaal bij jouw interieurideeën passen. Maak kennis met meer dan 80 jaar ervaring en laat je adviseren door één van onze interieuradviseurs .

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×