De speelse hangstoel

We kunnen niet ontkennen dat de zomer nu echt voorbij is. Even lekker een uurtje buiten zitten om wat zonnestraaltjes te pakken, zit er niet meer in. Maar met de hangstoel kun je toch nog een beetje dat buiten gevoel naar binnen halen. 

Er zijn veel redenen om een hangstoel toe te voegen aan je interieur. Als allereerste is het een eyecatcher, het maakt je interieur net wat speelser. Door er wat kussentjes en een lekker zacht kleedje aan toe te voegen, ziet het er gezellig knus uit.

Heb je grote ramen in je kamer waardoor je lekker naar buiten kan staren? Zorg er dan voor dat je hangstoel vlakbij de ramen hangt. Zo kun je op een zonnige herfstdag lekker naar buiten kijken of een boekje lezen met de zon in je gezicht.

Beeld gevonden via:

1. Margaret Elizabeth 2. Keeley Kraft  3. Orange Farmhouse 4. Ideasgn 5. Flickr 6. Pictures Lonny 7. One Kind Design 8. Piet Klerkx

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×