Stoomoven cadeau

Heb je een nieuwe keuken nodig? Dan hebben we een leuk cadeau voor je! Namelijk een gratis stoomoven. Snel en makkelijk koken, met behoud van voedingsstoffen en vitamines. Maak een afspraak om van deze actie te profiteren. 

Sunshower cadeau!

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Tijdens Piet's Zomerfeest krijg je een gratis sunshower bij aankoop van je badkamer cadeau! Met de Sunshower geniet je van zonlicht én infrarood in je eigen badkamer, en krijg je tevens een mooie egale zomers bruine tint onder de douche!

Keukens en badkamers zijn te koop bij Piet Klerkx in Amersfoort en Waalwijk.

Andere acties tijdens het zomerfeest

Piet woontrends

woontrend ruig & rust

Eén van de actuele trends is 'Ruig & Rust'. Het staat voor een evenwichtig interieur; met stoere, grote vormen, zonder al teveel details en accessoires.

woontrend stil & puur

Een minimalistisch en licht interieur vormt de basis, met een subtiele combinatie van verschillende wit tinten en kleurnuances. Stil & Puur dekt perfect de lading van deze woontrend.

woontrend pastel & balans

Ronde vormen en ranke, functionele ontwerpen. Uitgevoerd in pasteltinten, licht hout en met zachte stoffen. Het zijn de basisingrediënten van de woontrend 'Pastel & Balans'.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×