Prijs zoals opgesteld € 10.725,00

Badkamer Eden

Badkamer Eden is een unieke badkamer, waarin het kleurenspel zorgt voor een bijzondere en sfeervolle aanblik. De Portugese look van de vloertegels trekken gelijk de aandacht naar zich toe. De houtlook opbouw voor het bad en de douche matcht goed met de bardolino eiken kast, waardoor een harmonieus geheel wordt gecreëerd. De badkamer is verder voorzien van een marmerlook wandtegel, een ultramat wit bad en wastafel, douchewand met een mat zwart frame en een spiegel die naar wens is in te stellen op kleur. 

  • Hansgrohe logo
  • Geberit logo
  • Sealskin logo
  • logo sphinx
  • Villeroy boch logo

Al uw favoriete merken

Alle

Bij Piet Klerkx vindt u al uw favoriete merken op het gebied van sanitair.

Alle bekende merken zijn verkijgbaar bij ons. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

Zelf aan de slag

Bent u benieuwd hoeveel uw badkamer ongeveer gaat kosten? Of heeft u uw ideale badkamer goed in beeld en wilt u deze graag visueel maken? Ga dan alvast zelf aan de slag met onze budgetplanner of 3D ontwerper.

Piet's koken & baden magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends voor 2019, de nieuwste collectie, Piets' favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze 150 mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND